Έξι πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από τα ζώδια του νερού

Ονειροπόλοι και χαρισματικοί; Είναι κάποια πράγματα που μόνο ένα ζώδιο του νερού θα καταλάβαινε

Το νερό είναι ένα από τα ισχυρότερα στοιχεία στη Γη.

Αν ένα ζώδιο του νερού όπως ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός δεν μπορεί να διαπεράσει ένα αντικείμενο που βρίσκεται στο πέρασμά του, απλά θα βρει έναν τρόπο να το περικυκλώσει. Όπως θα έκανε και το νερό.

Επειδή η επιρροή του νερού ως στοιχείου γίνεται πιο έντονη στη σφαίρα των συναισθημάτων, τα ζώδια του νερού εκδηλώνονται ως ονειροπόλα, ευαίσθητα, ισχυρά και τελικά παθιασμένα.

Εδώ είναι 6 σημαντικά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε όλοι από – και για – αυτά τα τρία ζώδια.

Το συναίσθημα είναι προτεραιότητα

Γνωστοί ως ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, τα ζώδια του νερού όπως οι Ιχθείς θα σου προσφέρουν μια ανοιχτή καρδιά, ατρόμητη από αγάπη και πάθος. Ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά χαρισματικός και γοητεύει με πράξεις ιπποτισμού και ρομαντισμού. Τραβάει τα βλέμματα για τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τις καλλιτεχνικές του δεξιότητες. Μπορεί να έχεις ακούσει το “αν ερωτευτείς έναν Ιχθύ μπορεί να μοιάζει σαν βόλτα με το rollercoaster τρενάκι της ζωής σου.”

Συχνά υποτιμούνται

Μίλησε για το αουτσάιντερ, κανείς; Οι Ιχθύες επικεντρώνονται στα αγαπημένα τους πρόσωπα και στους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν και μοιάζουν να επιλέγουν να δείχνουν μια ήσυχη και χαλαρή εικόνα προς τα έξω, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δείχνουν πάντα στον κόσμο τι έχουν να προσφέρουν. Πρέπει πραγματικά να σκάψεις για να μπεις στον μυστηριώδη εσωτερικό κόσμο ενός ζωδίου του νερού.

Και ας πούμε ότι ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από έναν Σκορπιό: Κάτω από αυτό το ωραίο εξωτερικό κρύβεται ένα ολόκληρο σύμπαν έντονης συναισθηματικότητας και φλογερού πάθους. Α, και μυστικά. Μυστικά πολλά.

Σκέφτονται υπερβολικά. Στη συνέχεια, σκέφτονται υπερβολικά το γεγονός ότι σκέφτονται υπερβολικά

Η υπερβολική σκέψη είναι σχεδόν η αδυναμία κάθε Καρκίνου. Δεν ξεχνούν ποτέ τίποτα. Επίσης να είναι εξαιρετικά δραματικοί. Μην μένεις μέσα στο κεφάλι σου, Καρκίνε. Είναι ωραία εδώ έξω, αλήθεια.

Μπορεί να είναι ευαίσθητοι, αλλά είναι πιο δυνατοί από όσο φαίνονται

Κατά βάθος οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους αρέσει να φαίνονται ευάλωτοι στους άλλους. Η στοργική τους καρδιά και η ισχυρή τους διαίσθηση ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα αποφασιστικό και δυναμικό ταμπεραμέντο.

Απλώς μην υποτιμάς τον εαυτό σου, Καρκίνε: Μερικές φορές είσαι πιο δυνατός απ’ ό,τι φαντάζεσαι μέχρι να φτάσεις στην αλήθεια.

Προσπαθούν πάντα να είναι θετικοί

Οι Ιχθύες αλλάζουν τους στόχους τους σύμφωνα με τις διαθέσεις τους. Ή το παίρνεις ή το αφήνεις. Απλώς αποδέξου ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω – τα πράγματα είναι καλά και θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διάθεση τους. Δεν υπάρχει εναλλακτική.

Έχουν υψηλά στάνταρ

Για παράδειγμα, ο Σκορπιός έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Αλλά είναι ανεξάρτητοι και δεν έχουν ανάγκη έγκρισης από άλλους για να επιτύχουν τους στόχους τους. Είναι μυστηριώδεις και μαγνητικοί. Προσπάθησε να παίξεις με εμάς, τους απλούς θνητούς, Σκορπιέ!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μερικές φορές δεν χρειάζονται τον προσωπικό τους χώρο

Με άλλα λόγια, είναι σπάνιο να μην θέλουν τον χώρο τους. Στο τέλος της ημέρας, οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου πρέπει να παραδεχτεί ότι τα ζώδια του νερού καταλήγουν να μοιάζουν λίγο πολύ αδιάφορα. Μην τους αδικείς, δικαιούνται τον χώρο τους.

Διαβάστε επίσης:

Rotate: πώς δύο influencers έχτισαν το πιο sexy party brand
Πώς και γιατί λειτουργεί η μέθοδος «triangle» στο flirt

Πηγή: www.savoirville.gr
TAGS: Ζώδια