Ασφαλιστικά μέτρα για την Kim Kardashian – Άνδρας ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε μαζί της με τηλεπάθεια…

Αν και η νομική ομάδα της Καρντάσιαν ήταν παρούσα στην απόφαση, η ίδια απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο

Τι τραβάει και η Κιμ Καρντάσιαν… Όπως γράφουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ, η διάσημη τηλεπερσόνα κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον ενός άνδρα που ισχυριζόταν ότι επικοινωνούσε μαζί της με τηλεπάθεια. 

Η πενταετής εντολή προστασίας κατά του εν λόγω άνδρα, Andre Persaud, χορηγήθηκε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Persaud απαγορεύεται τόσο να έρχεται σε επαφή με την Καρντάσιαν όσο και να πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων από αυτήν. Στο πλαίσιο της διαταγής, του απαγορεύεται, επίσης, να έχει στην κατοχή του όπλο και πρέπει να παραδώσει αυτά που ήδη έχει.

Η 42χρονη σταρ του ριάλιτι είχε πει στο δικαστήριο ότι ο Persaud εμφανίστηκε στο σπίτι της τρεις φορές τον Αύγουστο, ισχυρίστηκε ότι ήταν οπλισμένος και επέμεινε ότι οι δυο τους επικοινωνούσαν με τηλεπάθεια. Η Κιμ ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να γίνει σωματικά βίαιος.

Αν και η νομική ομάδα της Καρντάσιαν ήταν παρούσα στην απόφαση, η ίδια απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο. 

Ο γιος της Κιμ Καρντάσιαν

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο στην Art Basel στο Μαϊάμι, όπου έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της, εγκατέλειψε την αγαπημένη της Balenciaga εν μέσω του συνεχιζόμενου σκανδάλου της μάρκας και διασκέδασε με αρκετούς διάσημους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Κιμ επέστρεψε εγκαίρως στο Λος Άντζελες, προκειμένου να γιορτάσει τα 7α γενέθλια του γιου της, Saint.

Δημοσίευσε στο Instagram Story της ένα σύντομο βίντεο με τον βραβευμένο με Grammy πιανίστα, Philip Cornish, τον οποίο προσέλαβε για να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά της κάθε πρωί, να γεμίζει το ευρύχωρο σαλόνι της με τους ήχους του «Happy Birthday».

Πηγή: skai.gr