Jason Sudeikis-Olivia Wilde: Τους μήνυσε η πρώην νταντά – Το να εργάζομαι μαζί τους ήταν εξουθενωτικό

Η νταντά φαίνεται, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, να ήταν όλο και πιο αγχωμένη από την τάση του Sudeikis να απαιτεί από αυτήν να μένει ξύπνια τη νύχτα

Ο Jason Sudeikis και η πρώην σύντροφός του, Olivia Wilde, δέχθηκαν μήνυση από την πρώην νταντά τους, η οποία αποκάλυψε ότι να εργάζεται μαζί τους ήταν εξουθενωτικό και της προκαλούσε «ακραίο άγχος». 

Η Ericka Genaro δήλωσε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την ψυχική της υγείας μετά τον χωρισμό του ζευγαριού το 2020, καθώς έπρεπε -φαινομενικά- να διαλέξει πλευρά μεταξύ των δύο γονέων. Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου. 

Διαβάστε σχετικά: Ιδού οι λόγοι που Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν – Από το χάσμα ηλικίας μέχρι το δράμα με την νταντά

Η νταντά φαίνεται, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, να ήταν όλο και πιο αγχωμένη από την τάση του Sudeikis να απαιτεί από αυτήν να μένει ξύπνια τη νύχτα, αφού τα παιδιά αν και είχαν πάει για ύπνο, ο ίδιος ήθελε κάποιον για να μιλήσει. Η κυρία Genaro αισθάνθηκε υποχρεωμένη να συμμετάσχει στις συζητήσεις, αν και η ίδια δεν το επιθυμούσε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Otis Alexander και την Daisy Josephine.

Επίσης, η νταντά ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε λόγω της ψυχικής της υγείας και του αιτήματός της να απουσιάσει από την εργασία της για τρεις ημέρες, ενώ είχε χαρτί γιατρού. Η Ericka Genaro έχει καταθέσει αγωγή για παράνομη απόλυση. 
 

Πηγή: skai.gr