Κλείσιμο

Olivia Wilde: Η θλίψη για τον Harry Styles έφυγε και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη της…

Η ηθοποιός ήθελε να δείξει στους θαυμαστές και followers της πόσο καλά νιώθει μετά τον χωρισμό της

Η Ολίβια Γουάιλντ «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες, μάλιστα, φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη και χαμογελαστή, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Χάρι Στάιλς. Οι δυο τους είχαν μια φλογερή σχέση, η οποία διήρκεσε, περίπου, δύο χρόνια. 

Η ηθοποιός ήθελε να δείξει στους θαυμαστές και followers της πόσο καλά νιώθει μετά τον χωρισμό της. «Τα καλύτερα…», έγραψε η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα της ταινίας «Don't Worry Darling» στη λεζάντα της εικόνας, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 90 χιλιάδες likes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Σύμφωνα με πηγές του «People», το ζευγάρι χώρισε, καθώς οι δυο τους βρίσκονται σε δύο διαφορετικά σημεία της ζωής τους. Ο Χάρι Στάιλς συνεχίζει να περιοδεύει και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Εκείνη επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ίδιους, ο χωρισμός τους ήταν φιλικός. «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν μακριά», δήλωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον τους. 

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει όταν γυριζόταν η ταινία «Don't Worry Darling». Εκείνη την εποχή, η Florence Pugh, που πρωταγωνιστούσε στην ταινία, φέρεται να έβγαινε με τον Χάρι Στάιλς, παρόλο που είχε φίλο, αλλά σταμάτησε όταν έμαθε ότι είχε σχέση και με την Ολίβια Γουάιλντ, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Jason Sudeikis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Πηγή: skai.gr