Tom Cruise: Εμφανίστηκε σε γεύμα για τα Όσκαρ με μαύρισμα… Ντόναλντ Τραμπ

Η ταινία «Top Gun: Maverick» είναι υποψήφια για Καλύτερη Ταινία στη φετινή λαμπερή απονομή των Όσκαρ 

Ο Τομ Κρουζ έκανε μία εμφάνιση σε γεύμα για τα Όσκαρ, ωστόσο οι θαυμαστές του σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το μαύρισμά του θυμίζει… Ντόναλντ Τραμπ! 

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από οκτώ μήνες, αλλά ήταν εμφανώς «αλλαγμένος» από την τελευταία φορά που τον απαθανάτισαν οι φωτογράφοι. 

Ποζάροντας για φωτογραφίες με τους συναδέλφους του υποψήφιους για τα Όσκαρ, ο πρωταγωνιστής του «Top Gun» χαμογελούσε, καθώς έδειχνε να απολαμβάνει την ετήσια εκδήλωση στο ξενοδοχείο The Beverly Hilton.

Ο Τομ Κρουζ έκανε παρέα με τους υποψήφιους Curtis, Michelle Yeoh, Austin Butler, Angela Bassett, Steven Spielberg, Michelle Williams και Brendan Fraser.

Η νέα επιτυχία του «Top Gun: Maverick» είναι υποψήφια για Καλύτερη Ταινία στη φετινή λαμπερή απονομή, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα. Και οι 182 υποψήφιοι για Όσκαρ συγκεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση. 

Ο Τομ Κρουζ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ζητήθηκε από τον Τομ Κρουζ να συμμετάσχει σε μια ομαδική selfie, για την οποία επέμενε να μετακινηθεί σε ένα σημείο με καλύτερο φωτισμό, σύμφωνα με τους «New York Times».
 

Πηγή: skai.gr