Κλείσιμο

Joker: Η Lady Gaga «ανέβασε» φωτογραφία στο Instagram να αγκαλιάζει τον Joaquin Phoenix

Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της ταινίας βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 4η Οκτωβρίου 2024

Η Lady Gaga «γιόρτασε» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «ανεβάζοντας» κάτι πιο… σκοτεινό. Πιο συγκεκριμένα, «ανέβασε» στα social media την πρώτη εικόνα από τον ρόλο της στο σίκουελ του «Joker». Η φωτογραφία από την ταινία «Joker: Folie à Deux» δείχνει τη διάσημη τραγουδίστρια να αγκαλιάζεται με τον Joker, τον Joaquin Phoenix.

Το μόνο σχόλιο της Gaga ήταν ο τίτλος του sequel: «Folie à Deux» και ένα emoji. 

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, ο οποίος σκηνοθέτησε το 2019 την ιστορία προέλευσης του σκοτεινού κακού «Τζόκερ», δημοσίευσε την ίδια εικόνα στη σελίδα του στο Instagram με τη λεζάντα: «Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου». 

Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της ταινίας βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 4η Οκτωβρίου 2024.

Δείτε σχετικά: Η Lady Gaga ως Harley Quinn στη νέα ταινία του «Τζόκερ» - Οι πρώτες εικόνες από τον... σκοτεινό της ρόλο

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ρόλος που θα αναλάβει η τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ωστόσο, ένα teaser που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει ως Harley Quinn, την κακιά του Batman, έναν χαρακτήρα που πιο πρόσφατα υποδύθηκε σε αρκετές ταινίες της DC, η Margot Robbie.

Πρόκειται, ίσως, για την πιο κερδοφόρα ταινία, με εισπράξεις με πάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η ταινία ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ, κερδίζοντας δύο βραβεία, ο Φοίνιξ ως καλύτερος ηθοποιός και η Hildur Guðnadóttir πήρε το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Ο τίτλος της συνέχειας, «Folie à Deux», είναι μια αναφορά σε έναν ιατρικό όρο για μια ψυχική ασθένεια που μοιράζονται δύο άτομα σε στενή σχέση.

Πηγή: skai.gr