Κλείσιμο

Jamie Foxx: Η οικογένειά του λέει ότι αναρρώνει καλά – Οι θαυμαστές του κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο… «μυστήριο» του Χόλιγουντ

Δεν υπάρχει πλέον καμία ενημέρωση σχετικά με την υγεία του ηθοποιού, ιδιαίτερα μετά την τελευταία ανάρτηση της κόρης του, Corinne Foxx

Πού είναι ο Jamie Foxx; Είναι το ερώτημα που διατυπώνεται από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και τους θαυμαστές προς την οικογένεια του διάσημου ηθοποιού. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «αγνοείται» από τότε που υπέστη μια σοβαρή «ιατρική επιπλοκή» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Back in Action» του Netflix, στις 11 Απριλίου.

Δεν υπάρχει πλέον καμία ενημέρωση σχετικά με την υγεία του ηθοποιού, ιδιαίτερα μετά την τελευταία ανάρτηση της κόρης του, Corinne Foxx, η οποία είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της έγκαιρης αντιμετώπισης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στον δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

O Jamie Foxx

Ο ηθοποιός αναρρώνει καλά, σύμφωνα πάντα με την οικογένειά του, ωστόσο πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει με την καριέρα του ηθοποιού. Η τύχη της νέας του ταινίας στο Netflix, «Back in Action», είναι επίσης στον αέρα. 

Στις αρχές Μαΐου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Εκτιμώ όλη την αγάπη σας. Νιώθω ευλογημένος». Στις 12 Μαΐου, ένα μήνα αφότου αποκάλυψε το επείγον ιατρικό περιστατικό του πατέρα της, η 29χρονη Corinne δήλωσε ότι ο πατέρας της ήταν αρκετά καλά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Είναι γνωστό ότι η Φοξ αναρρώνει σε κλινική στο Σικάγο που ειδικεύεται στην αποκατάσταση εγκεφαλικών επεισοδίων, τραυματικών εγκεφαλικών κακώσεων, κακώσεων του νωτιαίου μυελού και στην αποκατάσταση του καρκίνου. Ο Μάικ Τάισον ισχυρίστηκε ότι ο σταρ είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πηγή: skai.gr