Jaclyn Smith: H 77χρονη θρυλική Άγγελος του Τσάρλι εντυπωσιάζει - Μιλάμε για κορμί… λάστιχο! – Δείτε video

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, ενθουσίασε τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δημιουργικότητά του

Η Jaclyn Smith και ο σύζυγός της, Brad Allen, εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπο να ανανεώνουν τον γάμο τους - και το πρόγραμμα γυμναστικής τους - μετά από περισσότερα από 20 χρόνια κοινής ζωής.

Η πρωταγωνίστρια του «Charlies Angles» δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τις αγαπημένες τους ασκήσεις. 

Η Jaclyn Smith με τον σύζυγό της

«Αποφασίσαμε να ανεβάσουμε την ένταση με τις προπονήσεις μας!», έγραψε η 77χρονη. Στο βίντεο η ίδια αγκαλιάζει τον σύζυγό της, ενώ κάνει κοιλιακούς.

«Είναι δύσκολο να έχεις κίνητρο να γυμναστείς κατά τη διάρκεια των εορτών, αλλά ο Μπραντ και εγώ βρήκαμε έναν τρόπο να γελάμε λίγο, ενώ παράλληλα κάνουμε γυμναστική!» πρόσθεσε και «ανέβασε» ένα ακόμη βίντεο, που τους δείχνει να φιλιούνται κάνοντας push-ups.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, ενθουσίασε τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δημιουργικότητά του! 

«Αυτό είναι τόσο χαριτωμένο... δείχνετε και οι δύο υπέροχοι», σχολίασε ένας follower, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Jaclyn δεν γερνάει ΠΟΤΕ. Πάντα και για πάντα μια θεά». 

Η σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι»

Η ηθοποιός έχει γίνει πρωτοσέλιδο τα τελευταία χρόνια, για τη νεανική της εμφάνιση, ακόμη και στα 70 της χρόνια. Η Σμιθ έγινε viral τον Δεκέμβριο του 2021, όταν οι θαυμαστές της ισχυρίστηκαν ότι έμοιαζε περισσότερο με την αδελφή του 39χρονου γιου της παρά με τη μητέρα του.

Αν και η ηθοποιός και επιχειρηματίας δεν έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά ομορφιάς της, η ίδια και ο σύζυγός της ανέπτυξαν μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, που χρησιμοποιεί και η ίδια. Πριν από τη σχέση της με τον Άλεν, η Σμιθ ήταν παντρεμένη με τον Ρότζερ Ντέιβις από το 1968 έως το 1975 και στη συνέχεια με τον Ντένις Κόουλ από το 1978 έως το 1981. Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον Anthony B. Richmond, αλλά χώρισαν το 1989.

Πηγή: skai.gr