Κλείσιμο

Η Ζιζέλ, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο

Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων έχει βάλει διάσημες γυναίκες να διαφημίζουν τα εσώρουχά της

Η Ζιζέλ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Η Βραζιλιάνα έχει κερδίσει εκατομμύρια δολάρια ως «αγγελάκι» της Victoria Secret, αλλά δεν είναι η μόνη που έχει βγάλει χρήματα στον κόσμο του μόντελινγκ

Η γνωστή εταιρεία εσωρούχων έχει βάλει διάσημες γυναίκες να διαφημίζουν τα εσώρουχά της. Τα μοντέλα της ονομάζονται «άγγελοι» και η πλουσιότερη είναι η Ζιζέλ

Μέσα στα χρόνια που δούλεψε για τη Victoria Secret, η Βραζιλιάνα κατάφερε να βγάλει περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ας δούμε ποια άλλα μοντέλα την ακολουθούν… 

Heidi Klum: 160 εκατομμύρια δολάρια. Από τις ταινίες και τα ριάλιτι μέχρι τις διαφημίσεις μάρκας και τη δική της σειρά ρούχων, η Heidi Klum συγκαταλέγεται στα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γνωστής σειράς εσωρούχων. 

Tyra Banks: 110 εκατομμύρια δολάρια. Η Tyra Banks ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο της εταιρείας. Διέπρεψε στην πασαρέλα για 10 χρόνια προτού αποχωρήσει το 2005.

Adriana Lima: 95 εκατομμύρια δολάρια. Περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της γνωστής εταιρείας το 2000 και άνοιξε το σόου το 2003.

Naomi Campbell: 80 εκατομμύρια δολάρια. Το διάσημο μοντέλο εργαζόταν περιστασιακά για τη γνωστή εταιρεία. 

Alessandra Ambrosio: 80 εκατομμύρια δολάρια. Η μεγαλύτερη αναγνώρισή της ήρθε ως μοντέλο για τη διάσημη μάρκα εσωρούχων. Ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2000. Το 2012 επιλέχθηκε να φορέσει το «Floral Fantasy Bra», ένα σουτιέν αξίας δυόμισι εκατομμυρίων δολαρίων, που αποτελείται από ζαφείρια, ρουμπίνια και διαμάντια και το οποίο λανσάρει κάθε χρόνο η μάρκα.

Miranda Kerr: 60 εκατομμύρια δολάρια. Είναι περισσότερο γνωστή ως πρώην «αγγελάκι» της εταιρείας. Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. 

Kendall Jenner: 45 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο το 2017 και το 2018, σύμφωνα με το Forbes.


 

Πηγή: skai.gr