Ιβάνα: Πέταξε τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός διαθήκης – Δεν του αφήνει ούτε ένα δολάριο!

Η περιουσία της Ιβάνα Τραμπ, ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιράστηκε μεταξύ των παιδιών της, των φίλων της και των φιλανθρωπικών οργανώσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε επίσημα ότι δεν θα λάβει ούτε ένα δολάριο από την τελευταία διαθήκη της πρώην συζύγου του, Ιβάνα. Η ανάγνωση της διαθήκης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, καθώς οι εικασίες έλαβαν τέλος ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επωφεληθεί με κάποιον τρόπο οικονομικά από τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του. 

Η περιουσία της Ιβάνα Τραμπ, ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιράστηκε μεταξύ των παιδιών της, των φίλων της και των φιλανθρωπικών οργανώσεων. Μετά τον θάνατό της, τον Ιούλιο σε ηλικία 73 ετών, η διαθήκη της Ιβάνα αποτέλεσε «καυτό» θέμα στα ΜΜΕ. Μεγάλο μέρος της περιουσίας της μοιράστηκε στα τρία παιδιά της, που απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ

Όλα τα παιδιά της θα λάβουν ίσα μερίδια της περιουσίας της, αν και ένα διαμέρισμα στο Μαϊάμι, που πιστεύεται ότι αξίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια, έχει δοθεί σε μια πρώην νταντά, την Ντόροθι Κάρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Στην Κάρι έμεινε, επίσης, ο σκύλος της Ιβάνα, Tiger, τον οποίο αγαπούσε πολύ. Περαιτέρω κεφάλαια, που θα αποκτηθούν από την πώληση των κοσμημάτων και των γουναρικών της θα περάσουν στα τρία παιδιά της. 

Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός και ο Στρατός Σωτηρίας θα λάβουν σημαντικές δωρεές, καθώς θα πάρουν πολλά ρούχα της. Η διαθήκη της Τραμπ γράφτηκε και τροποποιήθηκε τελευταία φορά το 2019, τρία χρόνια πριν από τον θάνατό της.

Ο θάνατος της Ιβάνα οφείλεται σε ατύχημα, μετά από πτώση της τον Ιούλιο. Ο τελευταίος σύζυγός της πέθανε το 2021, ο οποίος περιλαμβανόταν στη διαθήκη και επρόκειτο να λάβει ένα ακίνητο στη Γαλλία, αν ζούσε. Αυτό τώρα θα πωληθεί και θα προστεθεί στην αξία των περιουσιακών στοιχείων, που θα μοιραστούν μεταξύ των τριών παιδιών της Ιβάνα Τραμπ. 
 

Πηγή: skai.gr