H Shakira «παρτάρει» και οι γονείς του Pique σκέφτονται να φύγουν από το διπλανό σπίτι

Η κατάσταση μεταξύ της Σακίρα και των πρώην πεθερικών της είναι αρκετά τεταμένη, αν και η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε λίγο καιρό.

Τα ασταμάτητα πάρτι της Σακίρα μπορεί να αναγκάσουν τους γονείς του Πικέ να φύγουν από το διπλανό σπίτι. Από τότε που έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ στα μέσα του 2022, υπήρξαν αρκετά σημεία διένεξης μεταξύ του ζευγαριού και των συγγενών τους. 

Αποκορύφωμα σε αυτή τη διαμάχη είναι και το τελευταίο τραγούδι της Σακίρα με τον Bizarrap στο οποίο συγκρίνει τη νέα κοπέλα του πρώην συζύγου της με ένα Casio και ένα Twingo. Τώρα, σύμφωνα με το «Socialite», οι γονείς του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι λόγω των πάρτι της διάσημης τραγουδίστριας. 

Οι γονείς του Πικέ μένουν ακόμα δίπλα στο σπίτι όπου η Σακίρα και ο Πικέ μεγάλωναν μαζί τα παιδιά τους, πριν εκείνος μετακομίσει. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετά προβλήματα, όπως όταν η μητέρα του Πικέ αντιλήφθηκε ότι η καλλιτέχνιδα είχε μια μεγάλη φιγούρα μάγισσας στο μπαλκόνι της και στόχευε προς την κατεύθυνση του σπιτιού αυτών που κάποτε ήταν τα πεθερικά της.

Οι γονείς του Πικέ, Montserrat και Joan, έχουν κουραστεί από τα πάρτι της Σακίρα, σύμφωνα με το «Socialite». Προφανώς, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει διοργανώσει αρκετά πάρτι το τελευταίο διάστημα, όπως στις 2 Φεβρουαρίου, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της. Μάλιστα, σε κάποια πάρτι εκτός από τη δυνατή μουσική, ο ουρανός φωτιζόταν και από αρκετά πυροτεχνήματα, τα οποία φαίνεται να ενοχλούν τους γονείς του Πικέ. 

Η κατάσταση μεταξύ της Σακίρα και των πρώην πεθερικών της είναι αρκετά τεταμένη, αν και η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε λίγο καιρό.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα λόγω της κατάστασης της υγείας του πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που έχουν κάνει τη διάσημη τραγουδίστρια να παραμείνει στην Ισπανία. 

Πηγή: skai.gr