Όχι, δεν μπορεί να είναι αυτή η Madonna – Κάτι έπαθε το πρόσωπό της, λένε οι θαυμαστές της

Σοκαρίστηκαν οι θαυμαστές από την εμφάνισή της στην τελετή των βραβείων Grammy 2023

Δεν είναι ένας, ούτε δύο, αλλά χιλιάδες θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται σε σύγχυση με τη νέα εμφάνιση ή καλύτερα το «νέο πρόσωπο» της Μαντόνα, μετά την παρουσία της στην τελετή των βραβείων Grammy 2023. 

Η 64χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει την Kim Petras και τον Sam Smith για την εμφάνισή τους στο «Unholy» και τα πληκτρολόγια των χρηστών πήραν «φωτιά», σχολιάζοντας το πρόσωπό της. 

«Τι συνέβη στο πρόσωπο της Μαντόνα;! #GRAMMYs», έγραψε ένας από τους πολλούς χρήστες στα social media. 

«Η Μαντόνα φαίνεται καλή για την ηλικία της... αν η ηλικία της είναι 2.700 ετών βρικόλακας που τρώει μωρά», συμπλήρωσε κάποιος άλλος.

Η Μαντόνα στα Grammy 2023

Οι περισσότεροι επανέλαβαν τις ίδιες σκέψεις, με έναν μάλιστα να την μπερδεύει με την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

«Να τι έχω μάθει μετά από τέσσερις δεκαετίες στη μουσική», ξεκίνησε την ομιλία της η βασίλισσα της ποπ. «Αν σε αποκαλούν σοκαριστική, σκανδαλώδη, προβληματική, προκλητική ή επικίνδυνη, σίγουρα κάτι κάνεις σωστά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαντόνα, η οποία έχει κερδίσει επτά Grammy. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της ποπ ακυρώθηκε μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της. Η ταινία, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη από το 2020 από την Universal Pictures, είχε προσωρινό τίτλο «Little Sparrow».

Πηγή: skai.gr