Hilary Swank: Ποζάρει με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram – Περιμένει δίδυμα

Η Χίλαρι Σουάνκ είναι παντρεμένη με τον 45χρονο Philip Schneider

Η αγαπημένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ διανύει την καλύτερο περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από λίγο καιρό η ίδια αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα. Η Σουάνκ με νέα της ανάρτηση στο Instagram δείχνει με υπερηφάνεια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και δέχεται τις ευχές και την αγάπη των θαυμαστών της. 

Η ηθοποιός του «Million Dollar Baby» στέκεται στην κουζίνα του σπιτιού της και δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της. Η Χίλαρι Σουάνκ είναι παντρεμένη με τον 45χρονο Philip Schneider. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο, καθώς οι δυο τους θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Τον Οκτώβριο, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε γιατί περίμενε τόσο καιρό για να κάνει παιδιά. «Έκανα καριέρα και δεν είχα την κατάλληλη σχέση μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια και όλα τα στοιχεία έπρεπε να ενωθούν και να είναι σωστά. 

Είναι κάτι που σκεφτόμουν ακόμα και από μικρή, που είχα στο μυαλό μου και τώρα γίνεται πραγματικότητα», ανέφερε. 

Στην εκπομπή «Live With Kelly And Ryan» είχε αποκαλύψει ότι τα περισσότερα ρούχα της πλέον είναι στενά και δεν της κάνουν, οπότε έκανε τις απαραίτητες… μεταποιήσεις. Ωστόσο, όπως είπε, αυτό είναι κάτι που δεν την απασχολεί ιδιαίτερα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Πηγή: skai.gr