Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σου από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου 2022

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ίσως να δεσμευτείτε σε μια νέα συνεργασία, αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσετε.

Την Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη μας υπενθυμίζει να παραμένουμε ψύχραιμοι και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά όσον αφορά τις σχέσεις

Την Κυριακή ο Ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο τελειώνει επιτέλους, ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και μένει εκεί μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, εμπνέοντάς μας να ξαναπλαισιώσουμε την εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Την ίδια μέρα, ξεκινά η εποχή του Σκορπιού, ξεκινώντας την εποχή των εκλείψεων και των μεταμορφόσεων.

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ίσως να δεσμευτείτε σε μια νέα συνεργασία, αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσετε.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, νιώθετε ευλογημένοι, είστε χαρούμενοι και πολύ έτοιμοι για στους στόχους σας, οι οποίοι μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας.

Μπορείτε να λύσετε πολλά προβλήματα με τη βοήθεια των επικοινωνιακών δεξιοτήτων σας. Πρέπει να βγάλετε την καλή σας πλευρά στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τώρα μπορείτε να έχετε μια ισορροπία μεταξύ αποταμιεύσεων και εξόδων, γεγονός που μπορεί να αυξήσει το τραπεζικό σας υπόλοιπο.

Πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας.

Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, θα είστε σε θετικό mood. Μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά τα σχέδιά σας σχετικά με τη δουλειά. Μπορείτε να ελπίζετε σε μία νέα συνεργασία, να περιμένετε καλά αποτελέσματα ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ταύρος 

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία κυκλοθυμική νότα αλλά μπορείτε να το διορθώσετε. Η Σελήνη θα σας προκαλέσει να βρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ των συναισθηματικά φορτισμένων συζητήσεων και της αρμονίας που θέλετε να διατηρήσετε στην καθημερινότητά σας — αλλά όσο περισσότερη πίεση ασκείτε και όσο περισσότερο αντιστέκεστε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνει.

Μην ξεχνάτε να κρατάτε χώρο για τον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να αλλάξει τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ρέουν νωρίτερα από όσο νομίζετε, γι’ αυτό εμπιστευτείτε τη ζωή.

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου, θα έχετε την απαραίτητη διαύγεια για να ανακτήσετε πάλι την αγαπημένη σας σταθερότητα. Στις 19 και 20 Οκτωβρίου, θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα μεταξύ των ευκαιριών που σας παρουσιάζονται και τις εκείνες τις πεποιθήσεις σας που σας κρατάνε πίσω. Τι σας εμποδίζει να πείτε ναι;

Δίδυμοι 

Μπορεί να νιώθετε γοητευμένοι από κάποιον ή από ένα ενδιαφέρον project αλλά να μην αισθάνεστε 100% σίγουροι. Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη σε ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας, Ερμή. Είναι πρόκληση να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να ανοίξετε το μυαλό σας σε μία διαφορετική οπτική. Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα καθώς προχωρά η εβδομάδα, γι’ αυτό κάντε υπομονή.

Ο Ανάδρομος Κρόνος τελειώνει την Κυριακή, εμπνέοντάς σας να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Σκορπιό, ζητώντας σας να δώσετε μεγάλη προσοχή στο πώς οι μικρές επιλογές, οι συνήθειες και οι δεσμεύσεις που κάνετε επηρεάζουν τη ζωή σας με αποτελεσματικούς τρόπους.

Καρκίνος

“Νιώσε το για να το γιατρέψεις” είναι το motto σου. Την Κυριακή, ο Ανάδρομος Κρόνος σας επανασυνδέει με εμπειρίες και άτομα που εμπιστεύεστε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Σκορπιό την Κυριακή, εμπνέοντάς σας να αφήσετε το comfort zone σας και να δείτε τα πράγματα πιο θαρραλέα.

Λέων

Φίλος, εραστής ή λίγο κι από τα δύο; Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη της Τρίτης θολώνει σκόπιμα τις γραμμές ανάμεσά τους, ώστε να μπορείτε να δείτε τη δυναμική διαφορετικά. Ο Ανάδρομος Κρόνος για εσάς τελειώνει το Σάββατο, ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο σχέσης.

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη και ο Ήλιος μπαίνουν στον Σκορπιό και σας συνδέουν με όσα σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει περισσότερες από μία ευκαιρίες να συνδεθείτε με φίλους και συναδέλφους και να αισθανθείτε ξανά σαν μέρος μιας μεγάλης παρέας. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε γιατί είστε πάντα η ζωή του πάρτι.

Παρθένος 

Αυτή την εβδομάδα προχωράς αγέρωχα! Τελευταία υπήρξε μια έντονη πίεση για να είστε εκεί για όλους και να καθοδηγείτε —τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά—αλλά αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε ότι αξίζετε. Ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό στις 22 (καθώς ο Ερμής συνδέεται με τον σταθερό Κρόνο) αξίζουν ιδιαίτερα να τις καταγράψετε και να αφοσιωθείτε σε αυτές σε πιο μακροπρόθεσμη βάση.

Ζυγός 

Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για εσάς. Καθώς η Αφροδίτη και ο Ήλιος έρχονται κοντά στις 22, καλείστε να μπείτε σε μια νέα εποχή αυτοέκφρασης. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να απορρίψετε παλιοκαιρισμένες ιδέες σχετικά με το ποιοι υποτίθεται ότι είστε και να ανακαλύψετε ξανά τις απίθανες δυνατότητές σας.

Είναι πολύ καλή στιγμή για να οργανώσετε ταξίδια, να ξεκινήσετε ένα βιβλίο που σας περιμένει στο κομοδίνο σας ή να δοκιμάσετε νέες συνταγές. Τα πράγματα δεν κυλούν τόσο εύκολα μετά από αυτήν την εβδομάδα, γι’ αυτό απολαύστε τα υπέροχα vibes όσο μπορείτε.

Σκορπιός

 Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ξέφρενη βιασύνη για εσάς. Το μάντρα αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι «Καθαρές δουλειές».

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος μπαίνουν στο ζώδιό σας στις 23, ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων σας και σας επιτρέπουν να νιώσετε περισσότερο σαν τον εαυτό σας από ό,τι έχετε νιώσει εδώ και πολύ καιρό.

Τοξότης 

Αυτήν την εβδομάδα συνδέεστε με περισσότερους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μείνουν μακροπρόθεσμα στην παρέα σας. Παρατηρήστε ποιος σας εμπνέει και ποιος σας εξαντλεί.

Στο τέλος της εβδομάδας κάντε μία παύση. Περάστε το Σαββατοκύριακο με το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης, κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο κάνοντας σχέδια για το μέλλον σας.

Αιγόκερως 

Το να βρείτε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης είναι ένας συνεχής αγώνας για εσάς, αλλά αυτή την εβδομάδα, η επαγγελματική σας ζωή έχει σίγουρα προτεραιότητα. Τα πράγματα προχωρούν όχι μόνο για την καριέρα σας αλλά και στην καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς.

Κρατήστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας με φίλους και συναδέλφους.

Υδροχόος

Όλοι ξέρουν ότι είστε σπασικλάκια αλλά αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να απολαύσετε το nerdom σας στο μέγιστο του.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη της Τρίτης σας υπενθυμίζει ότι αξίζετε όποιον και ό,τι κι αν προσελκύετε. Ο Ανάδρομος Κρόνος τελειώνει στο ζώδιό σας την Κυριακή, παρακινώντας σας να κάνετε τα πράγματα κάπως διαφορετικά για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Την ίδια μέρα, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος μπαίνουν στον Σκορπιό και σας προσφέρουν έναν από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματικά και ερωτικά υποστηρικτικούς μήνες του χρόνου!

Ιχθύες

Βάλτε τα συναισθήματά σας σε λόγια. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη την Τρίτη σας βοηθά να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας. Ο Ανάδρομος Κρόνος τελειώνει για εσάς το Σάββατο, βοηθώντας σας να στραφείτε προς το παρόν και το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία.

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος μπαίνουν στον Σκορπιό την Κυριακή και σας ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια που διευρύνει τη σκέψη και τη εξελίσσει τη συμπεριφορά σας με υπέροχους τρόπους.

Πηγή: savoirville.gr
TAGS: Ζώδια