Η Μπέλα Χαντίντ έλαβε πορτρέτο του πατέρα της ως δώρο για τα γενέθλιά της

Το πορτρέτο απεικονίζει τον Μοχάμεντ Χαντίντ, ντυμένο με μαύρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου, με φόντο την πατρίδα του, Παλαιστίνη

Η Μπέλα Χαντίντ έλαβε ένα πορτρέτο του πατέρα της Μοχάμεντ Χαντίντ, ζωγραφισμένο από τον Λιβανέζο καλλιτέχνη Σαϊντ Ελατάμπ, ως δώρο για τα 26α γενέθλιά της. Το μοντέλο παρέλαβε το δώρο από τον καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια εξόδου με τον φίλο της, Μαρκ Κάλμαν, στη Νέα Υόρκη.

Το πορτρέτο απεικονίζει τον Μοχάμεντ Χαντίντ, ντυμένο με μαύρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου, με φόντο την πατρίδα του, Παλαιστίνη. Η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφήθηκε με το δώρο της και ο Λιβανέζος καλλιτέχνης δημοσίευσε τη φωτογραφία της στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο πίνακας μου με τον Μοχάμεντ Χαντίντ, πατέρα της Μπέλα Χαντίντ, ως δώρο από εμένα για τα γενέθλιά της» έγραψε. Ο Σαϊντ Ελατάμπ ζει στο Πάτερσον του Νιου Τζέρσεϊ αλλά σε μεγάλο βαθμό τα έργα του είναι εμπνευσμένα από τις ρίζες του στη Μέση Ανατολή. Η Μπέλα Χαντίντ πρόσφατα έκανε ντεμπούτο ως ηθοποιός στη σειρά του Hulu «Ramy» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αμερικανο-Αιγύπτιος κωμικός, Ράμι Γιούσεφ.

Πηγή: skai.gr