Γιατί έχει τόσο σημασία το ζώδιο που ανήκει η Αφροδίτη σου;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το τι σου αρέσει, τι αναζητάς σε έναν πιθανό σύντροφο 

Μάλλον γνωρίζεις ποιο είναι το ζώδιο σου και μπορεί να, μάλλον, ξέρεις τον ωροσκόπο σου και τη Σελήνη σου. Ξέρεις όμως ποιο είναι το ζώδιο της Αφροδίτης σου και τι σημαίνει;

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το τι σου αρέσει, τι αναζητάς σε έναν πιθανό σύντροφο και πώς είσαι σε μια σχέση.

Είναι ένα σημαντικό μέρος της συμβατότητας οπότε αν σου αρέσει να κοιτάς τους συνδυασμούς, τότε θα πρέπει πραγματικά να κοιτάτε τα ζώδια της Αφροδίτης σας.Εάν δεν ξέρεις ποιο είναι το ζώδιο της Αφροδίτης σου, βάλε τις πληροφορίες γέννησής σου σε μία εφαρμογή υπολογισμού γενέθλιου χάρτη και θα το βρεις μεταξύ άλλων.

Κριοί
Δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αν τους αρέσεις, θα μάθεις σίγουρα τι σκέφτονται και πώς νιώθουν. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό μπορεί επίσης να ζηλεύουν εύκολα. Μπορεί να αισθάνονται ανταγωνιστικοί και μπορεί να έλκονται από άτομα αγαπούν τον αθλητισμό ή οι αγαπημένες τους δραστηριότητες περιλαμβάνουν δράση, ενέργεια και εγρήγορση.

Ταύροι
Λατρεύουν τα ωραία δώρα και τα φανταχτερά εστιατόρια. Η αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι να βλέπουν τηλεόραση στο σπίτι και να παραγγέλνουν φαγητό σε πακέτο. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες και να δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος. Μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να μετακινηθούν έξω από τη ζώνη άνεσής τους, επομένως μπορεί να έχουν έναν συγκεκριμένο «τύπο» στον οποίο επιμένουν στα ερωτικά τους. Προτιμούν να είναι σε σχέση γιατί λατρεύουν τη σταθερότητα.

Δίδυμοι
Βρίσκουν ελκυστική τη νοημοσύνη και χρειάζονται μια πνευματική σύνδεση για να πορευθούν. Εκείνοι με την Αφροδίτη τους στους Διδύμους θα χρειαστούν κάποιον που να είναι εξίσου περίεργος και να ενδιαφέρεται να καλύψει όλες τις απορίες του. Δυσκολεύονται να εστιάσουν σε ένα πράγμα (ή άτομο), επομένως θα χρειαστούν επίσης κάποιον που να μπορεί να ακολουθήσει τη ροή τους. Μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολική σκέψη και άγχος. Μπορεί να είναι χρήσιμο να αφήνεις το τηλέφωνό σου μακριά κάθε φορά που περιμένεις μία απάντηση ή ένα τηλεφώνημα.

Καρκίνος
Χρειάζονται κάποιον που μπορεί να χειριστεί και να καταλάβει τα συναισθήματά τους. Μπορεί επίσης να είναι πολύ ευαίσθητοι και αν νιώσουν ότι απειλούνται, μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους και να μην θέλουν να μιλήσουν. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Καρκίνο λατρεύουν να φροντίζουν τους συντρόφους τους.

Λέων
Χρειάζονται έναν σύντροφό που να τους συμπεριφέρεται βασιλιάδες, όπως νιώθουν. Μπορεί να ενοχλούνται ή να ζηλεύουν όταν κάποιος δεν τους δίνει σημασία. Μερικές φορές μπορεί να είναι ανασφαλείς με τη σχέση τους. Ένα άτομο με την Αφροδίτη του στον Λέοντα είναι ο πιο πιστός σύντροφος που θα μπορούσες να ζητήσεις από τη ζωή. Έλκονται από άτομα που είναι δημιουργικά ή έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.

Παρθένοι
Έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, επομένως μπορεί να απογοητευτούν όταν ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται σ’ αυτές. Μπορεί να είναι μόνοι επειδή δεν θέλουν να συμβιβαστούν με κάτι άλλο από αυτό που αναζητούν. Αλλά από την άλλη πλευρά, μπορεί μερικές φορές να γίνουν πολύ επιλεκτικοί και να πιστεύουν ότι κανείς δεν είναι αρκετά καλός. Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στην Παρθένο μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις και άγχος όταν πρόκειται για προσωπικά ζητήματα και τείνουν να είναι πιο λογικοί παρά συναισθηματικοί.

Ζυγοί
Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι’ αυτό αγαπά τις σχέσεις και θέλει να είναι πάντα με έναν σύντροφο. Συχνά δυσκολεύονται να χωρίσουν επειδή μισούν τις συγκρούσεις. Τείνουν επίσης να είναι αναποφάσιστοι, οπότε ενώ θέλουν μια σχέση, μπορεί να δυσκολεύονται να ηρεμήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε ανθρώπους. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Ζυγό μπορεί να θεωρηθούν ρηχά και πολύ επικεντρωμένα στην εμφάνιση αλλά συχνά αυτό δεν ισχύει.

Σκορπιοί
Φαίνονται μυστηριώδεις, οπότε μπορεί να δυσκολευτείς ή να μπερδευτείς για το πώς νιώθουν. Χρειάζονται κάποιον πρόθυμο να σπάσει το σκληρό εξωτερικό περίβλημά τους. Όμως, ενώ μπορεί να φαίνονται ψυχρά, έχουν έντονα συναισθήματα και χρειάζονται απλώς έναν σύντροφο με τον οποίο νιώθουν άνετα να τα μοιραστούν. Είναι εξαιρετικά πιστοί εκτός και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη τους – και αν το κάνεις, θα σε αποκόψουν εντελώς.

Τοξότες
Είναι ενθουσιώδεις. Είναι ανεξάρτητοι και δύσκολα δεσμεύονται. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, επομένως χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους συνοδεύει. Ένα άτομο με την Αφροδίτη του στον Τοξότη δεν φοβάται να μοιραστεί πώς νιώθει. Μοιράζονται υπερβολικά τα συναισθήματά τους, τόσο που ο σύντροφός τους ιδανικά δεν πρέπει να είναι εξαιρετικά ευαίσθητος.

Αιγόκεροι
Χρειάζονται κάποιον που να είναι εξίσου εργατικός με αυτούς. Εκείνοι με Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχουν υψηλά πρότυπα και δεν θα συμβιβαστούν εύκολα. Είναι πολύ πρακτικοί και τους αρέσει να έχουν ένα σχέδιο για τα πάντα, οπότε μπορεί να εκνευριστούν στα πρώτα στάδια του ραντεβού αφού δεν ξέρουν πού πάνε τα πράγματα. Προσπαθούν συχνά να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους και δεν τους αρέσει να μοιράζονται πώς νιώθουν.

Υδροχόοι
Μπορεί να προτιμούν να είναι single παρά σε σχέση επειδή είναι ανεξάρτητοι. Τους αρέσει να είναι μοναδικοί και χρειάζονται έναν σύντροφο που εκτιμά την ατομικότητά τους. Είναι διανοούμενοι και περισσότερο του τύπου «το μυαλό πάνω από την καρδιά».

Ιχθείς
Είναι ιδεαλιστές. Θέλουν να βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους, επομένως μπορεί να έχουν παρωπίδες όταν πρόκειται για τον σύντροφό τους ή να δυσκολεύονται να δουν την κακή πλευρά κάποιου με τον οποίο βγαίνουν. Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στους Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους, επομένως χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι επίσης ανοιχτός να μιλήσει για τα συναισθήματά του (ή κάποιον που δεν τον πειράζει να τους ακούσει).

Πηγή: Savoir Ville