Μαντόνα: Όλα… στη φόρα - Βγήκε στο Tik Tok με δαντελένιο κορσέ και διχτυωτό καλσόν (video)

Η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές της, οι οποίοι κάποιοι την αποθέωσαν και άλλοι, μάλλον, δεν ενθουσιάστηκαν

Η 64χρονη Μαντόνα δεν βαριέται ποτέ. Η «βασίλισσα της ποπ» έκανε νέα εμφάνιση στο Tik Tok και δεν άφησε και πολλά στη… φαντασία μας. Η Μαντόνα εμφανίστηκε με ένα διάφανο δαντελένιο κορσέ-σουτιέν και ένα διχτυωτό καλσόν.

Η τραγουδίστρια ήθελε να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές της, οι οποίοι κάποιοι την αποθέωσαν και άλλοι, μάλλον, δεν ενθουσιάστηκαν. Μάλιστα, υπήρξαν και ορισμένοι, οι οποίο χαρακτήρισαν τη συγκεκριμένη εμφάνιση πρόστυχη. 

Η 64χρονη τραγουδίστρια επιδείκνυε τη φόρμα της, φορώντας ένα διάφανο δαντελένιο κορσέ σουτιέν, με διχτυωτό καλσόν και ένα μαύρο γιλέκο με ζώνη σε στυλ BDSM, ενώ χόρευε στους ρυθμούς του «Period Ahh Period Uhh» της Britt Barbie. 

Η Μαντόνα χορεύει και αγγίζει αισθησιακά το σώμα της, προτού δείξει στους θαυμαστές της το μεσαίο της δάχτυλο. Η διάσημη τραγουδίστρια συμπλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και διαμαντένιες αλυσίδες και βραχιόλια με κουβανέζικους κρίκους. 

Η Μαντόνα τα έβγαλε όλα στο Tik Tok

Πίσω της ήταν ορατή μια μεγάλη λευκή μπανιέρα, καθώς και ένας μεταλλικός ανεμιστήρας, έργα τέχνης και λουλούδια. Οι 2,9 εκατ. θαυμαστές της ήταν σίγουρα ευχαριστημένοι με το δωρεάν σόου, με έναν να γράφει: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη Μαντόνα».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η ποπ σταρ έδειξε την άγρια πλευρά της, καθώς ερωτοτροπούσε με τον Post Malone στην πολυαναμενόμενη συναυλία του στη Νέα Υόρκη. Η Μαντόνα πρόσφατα προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok αναφέρθηκε στον εαυτό της ως «γκέι».

Η Μαντόνα τα έβγαλε όλα στο Tik Tok

Πηγή: skai.gr