Emily Ratajkowski: Οι άντρες δεν ξέρουν πώς να χειριστούν μια δυνατή γυναίκα – Ψάχνει νέο σύντροφο

Οι άντρες μπορεί να τη φοβούνται και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο, που κάνει τα ραντεβού με τους άντρες πολύ δύσκολα, σύμφωνα με το μοντέλο

Στις αρχές του 2023, η Έμιλι Ρατακόφσκι ξεκίνησε μια νέα φάση στη ζωή της, αφού το 2022 ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Sebastian Bear-McClard, πατέρα του μικρού της γιου, ενώ είχε και μια σύντομη περιπέτεια με τον Pete Davidson. Οι δύο πλέον υποστηρίζουν ότι είναι μόνο φίλοι. 

Τώρα το μοντέλο βρίσκεται σε μια νέα φάση αναζήτησης συντρόφου, αλλά χωρίς να κάνει βεβιασμένες κινήσεις. Η ίδια αποκάλυψε στο podcast της ότι δεν βιάζεται να βρει σύντροφο και ότι απογοητεύεται όλο και περισσότερο με τους άνδρες, που νομίζουν ότι θέλουν μια ισχυρή ανεξάρτητη γυναίκα όπως εκείνη, αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνουν.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναφέροντας ότι οι άντρες μπορεί να τη φοβούνται και ότι αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο, που κάνει τα ραντεβού με άντρες, ειδικά με εκείνους που είναι λιγότερο επιτυχημένοι από εκείνη, πολύ δύσκολα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Πάντα αισθανόμουν ισχυρή γυναίκα. Καθώς μεγαλώνεις, πραγματικά, δεν χρειάζεσαι έναν άνδρα καθώς είσαι οικονομικά ανεξάρτητος», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «High Low with EmRata», στο οποίο είχε καλεσμένη την Olivia Ponton.

«Οι άνδρες έχουν πει, ‘’μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες’’, υπάρχει μια τοξική κουλτούρα γύρω από αυτή την ανάγκη. Αυτό που σιχαίνομαι στα ραντεβού με τους άντρες είναι ότι ενώ αρχικά ασπάζονται τη συγκεκριμένη κουλτούρα, στη συνέχεια, σιγά-σιγά ευνουχίζονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα και μετά αρχίζουν να γκρεμίζουν τα πάντα. 

Είναι τόσο χάλια και άδικο, γιατί νομίζω ότι πολλοί άνδρες, που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους βγαίνω με γυναίκες». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr