Κλείσιμο

Khloe Kardashian: Την κατηγορούν ότι χρησιμοποίησε αντιδιαβητικό φάρμακο για να χάσει κιλά – Μην απαξιώνετε τα χρόνια της γυμναστικής μου

Η Κλόε, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έδειξε τους απίστευτους κοιλιακούς της σε μια ανάρτηση στο Instagram

Η Khloe Kardashian αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι χρησιμοποιεί ένα αντιδιαβητικό φάρμακο για να χάσει βάρος. Πέρυσι, οι θαυμαστές της υπέθεσαν ότι η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο φάρμακο, προκειμένου να χάσει γρήγορα 16 κιλά για το Met Gala. 

Και η Κιμ Καρντάσιαν είχε κατηγορηθεί από τους θαυμαστές της για τον ίδιο λόγο, ενώ η ίδια επέμεινε ότι είχε χάσει το βάρος της με υγιεινό τρόπο, κάνοντας δίαιτα και τρέξιμο δύο φορές την ημέρα

Η Κλόε, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έδειξε τους απίστευτους κοιλιακούς της σε μια ανάρτηση στο Instagram, καθώς πόζαρε για το περιοδικό «Sorbet», με αποτέλεσμα ένας θαυμαστής να την κατηγορήσει ότι έχει χρησιμοποιήσει αντιδιαβητικά φάρμακα, που μειώνουν την όρεξη και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει πολλά κιλά. 

«Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί αυτά τα φάρμακα για να γίνει τόσο αδύνατη είναι ενοχλητικό», ισχυρίστηκε ένας από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Η διάσημη τηλεπερσόνα αντέδρασε αμέσως στον συγκεκριμένο ισχυρισμό: «Ας μην απαξιώνουμε τα χρόνια της γυμναστικής μου. Σηκώνομαι 5 φορές την εβδομάδα στις 6 το πρωί για να προπονηθώ. Παρακαλώ σταματήστε τις υποθέσεις σας. Η νέα χρονιά δεν άλλαξε κάποιους χρήστες που κάνουν κακεντρεχή σχόλια»

Πολλοί από τους θαυμαστές της επαίνεσαν τις αφέλειες, που την έκαναν να δείχνει νεότερη και να μοιάζει περισσότερο με τις Heidi Klum και Denise Richards, ενώ άλλοι θαύμασαν την εκπληκτική ομοιότητά της με την Taylor Swift.   

Ωστόσο, άλλοι followers έσπευσαν να παρατηρήσουν ότι μπορούσαν να δουν πολλές αλλαγές. «Ποια είναι αυτή;», σχολίασε ένας άλλος χρήστης. 
 

Πηγή: skai.gr