Κλείσιμο

Elizabeth Hurley: Γεννημένη βασίλισσα – Κορμάρα στα 57 της και γεμάτη κέφι - Δείτε φωτογραφίες

Οι followers της Hurley στο Instagram λάτρεψαν την εμφάνισή της, ενώ πολλοί της έγραψαν ότι τους θυμίζει την Britney Spears

Η Elizabeth Hurley είναι η βασίλισσα της Πρωτοχρονιάς. Η 57χρονη ηθοποιός του «Bedazzled» έκανε μια τολμηρή εμφάνιση και μάλιστα δημοσίευσε και τις φωτογραφίες της στο Instagram. 

Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με διάφορους πανάκριβους κρυστάλλους, η ηθοποιός πόζαρε γεμάτη κέφι και μπρίο στις φωτογραφίες, αναδεικνύοντας το τεράστιο χρυσό στέμμα της. 

«Ένα γλυκόπικρο αντίο στο 2022, μια χρονιά με εξαιρετικά ευτυχισμένες, αλλά και βαθιά θλιβερές αναμνήσεις», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Πίνουμε στο 2023 και στην ελπίδα ότι τα όνειρα όλων μας θα γίνουν πραγματικότητα».

Άλλες φωτογραφίες έδειχναν την ηθοποιό του «Austin Powers» να ποζάρει με τον 20χρονο γιο της, Damian, και διάφορους φίλους σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, για τις ανάγκες του πάρτι υπήρχε και «dress code», ενώ ένας φίλος της ήταν ντυμένος σαν τον Elvis Presley.

H Elizabeth Hurley

Οι followers της Hurley στο Instagram λάτρεψαν την εμφάνισή της, ενώ πολλοί της έγραψαν ότι τους θυμίζει την Britney Spears.

H Elizabeth Hurley

«Το καλύτερο outfit ever!!!», σχολίασε η γκουρού του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας, Trinny Woodall, ενώ η ηθοποιός Yasmin Kassim είπε: «Ω, Θεέ μου, αυτό το outfit είναι απίστευτο». 

H Elizabeth Hurley

H Elizabeth Hurley

H Elizabeth Hurley

Πηγή: skai.gr