Κλείσιμο

Φίλος του Τζόνι Ντεπ δακρύζει στο δικαστήριο κατηγορώντας την Χερντ ότι λέει ψέματα

Συνεχίζεται η δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, στην οποία η Χερντ κατηγορεί τον Ντεπ για βίαιη συμπεριφορά αποκαλώντας τον «δαίμονα».

Χθες, τη δεύτερη μέρα της δίκης του Τζόνι Ντεπ, ο φίλος του Ισαάκ Μπαρούχ κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Χερντ.

Μάλιστα, ο μουσικός συγκινήθηκε αρκετά κατά την κατάθεσή του, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ «κατέστρεψαν» τη ζωή του ηθοποιού.

Ο Ισαάκ Μπαρούχ γνωρίζει τον Ντεπ από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την περίοδο που το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί εκείνος ζούσε σε διπλανό τους διαμέρισμα, το οποίο του είχε παραχωρήσει ο Ντεπ χωρίς ενοίκιο.

Μερικά βασικά σημεία της κατάθεσης:

• Η δικηγόρος της Χερντ κλείνοντας την τοποθέτησή της διάβασε ένα μήνυμα της Χερντ που αφορούσε τον Ντεπ. «Τον αγαπώ τόσο πολύ, αλλά χρειάζεται βοήθεια», είχε πει.
• Ο Μπαρούχ, ο οποίος ζούσε σε ένα ρετιρέ δίπλα στον Ντεπ και την Χερντ, είπε στο δικαστήριο ότι δεν υπήρξε ποτέ μάρτυρας βίας και ότι δεν είδε ποτέ την Χερντ με σημάδια ή μώλωπες.
• Όταν ρωτήθηκε αν ο Ντεπ ήταν ποτέ θυμωμένος με τη Χερντ, ο Μπαρούχ συγκινημένος είπε ότι η ηθοποιός είχε δηλώσει «ψέματα για ενδοοικογενειακή βία και ότι εκβίαζε τον Ντεπ».
• Σε μήνυμα του Ντεπ στον Μπαρούχ αναφερόταν ότι ο Ντεπ του έστειλε ότι ήλπιζε ότι το «σάπιο πτώμα του Χερντ να αποσυντίθεται στο πορτμπαγκάζ» ενός αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει την ακρίβεια περισσότερων από 80 βίντεο CCTV.

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο ότι θέλει η Χερντ να «πάει να επουλώσει τις πληγές της» όπως και ο Ντεπ τις δικές του, και ότι «τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από αυτό το κακόβουλο ψέμα που ξεκίνησε... και έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Δακρύζοντας είπε: «Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν. Θέλω το καλύτερο για εκείνη, να αναλάβει τις ευθύνες της, να θεραπευτεί και να προχωρήσει. Προχώρα. Για τον Τζόνι, η οικογένειά του έχει καταστραφεί εντελώς από αυτό το πράγμα και δεν είναι... δεν είναι δίκαιο... δεν είναι σωστό αυτό που έκανε.»

Πηγή: Skynews