«Είναι ένας δαίμονας»: Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες της Άμπερ Χερντ σε βάρος του Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας «δαίμονας με τεράστια οργή», ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ στην συνέχεια της δικαστικής διαμάχης του διάσημου πρώην ζευγαριού.Την ίδια ώρα οι συνήγοροι του ηθοποιού κάνουν λόγο για μια επιθετική σύντροφο που πέταγε πράγματα και καθύβριζε τον 58χρονο αστέρα.

Παράλληλα, η δικηγόρος της Χερντ, Ελέιν Μπρέντεχοφτ, υποστήριξε ότι ο Ντεπ επιτέθηκε σεξουαλικά στην Χερντ χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι αλκοόλ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο οποίο ήταν μεθυσμένος.

Ο Ντεπ αρνείτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς.

Είναι η πρώτη φορά που η Χερντ διατυπώνει δημόσια αυτές τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόνι Ντεπ, υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την κίνηση της να τον κατηγορήσει ανοικτά για κακοποίηση, μιλώντας στην Washington Post.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του The Rum Diary.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού στοχεύουν στο να αποδείξουν ότι η Χερντ είναι μια «παθολογική ψεύτρα» και «βαθιά προβληματικό άτομο» που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μια «φάρσα» επινοώντας μια ιστορία ενδοοικογενειακής κακοποίησης για να ανεβάσει το κασέ της στο Χόλιγουντ και να προωθήσει την καριέρα της.

Η μόνη ιατρική αναφορά για τραυματισμό κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ήταν αυτός που υπέστη ο κύριος Ντεπ μετά από καυγά λίγο μετά τον γάμο τους, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία», είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος του κ. Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ. «Έριξε ένα μπουκάλι βότκα πάνω του που χτύπησε το χέρι του και διαλύθηκε, κόβοντας την άκρη ενός από τα δάχτυλά του».

Οι δικηγόροι της Χερντ υποστηρίζουν ότι ο Ντεπ έκοψε το δάχτυλό του σε κατάσταση μέθης.

Η Βάσκεζ αντιμετώπισε τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση υποστηρίζοντας ότι η Χερντ τις επινόησε για να ενισχύσει περαιτέρω την επιχειρηματολογία της όταν συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να υπερασπιστεί τις αξιώσεις της στο δικαστήριο.

«Η Χερντ δεν είχε διατυπώσει ποτέ αυτή την κατηγορία εναντίον του Ντεπ — δεν ήταν ποτέ μέρος των ισχυρισμών της για κακοποίηση το 2016. Λοιπόν, τι άλλαξε; Όταν συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα αυτού που ισχυρίστηκε [σχετικά με το ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης], πανικοβλήθηκε και ισχυρίστηκε σεξουαλική επίθεση», είπε στους ενόρκους. «Στα πενήντα οκτώ χρόνια του κυρίου Ντεπ, καμία γυναίκα δεν τον κατηγόρησε ποτέ για βία και κανείς στο Χόλιγουντ ή στον κόσμο δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει ότι ήταν θύτης – μέχρι που η κυρία Χερντ τον κατηγόρησε δημόσια».

Ο Ντεπ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ κατέστρεψαν την καριέρα του. Οι δικηγόροι της ισχυρίστηκαν ότι η καριέρα του βρισκόταν ήδη σε ύφεση, κυρίως λόγω της φερόμενης κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Πηγή: INDEPENDENT