Κλείσιμο

Celine Dion: Επέστρεψε στα social media – Μας ζητεί να γιορτάσουμε την αγάπη με τα τραγούδια της

Η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS)

Η Σελίν Ντιόν κρατάει χαμηλό προφίλ από τότε που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome, το οποίο την ανάγκασε να κάνει ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η διάσημη τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» μπήκε στο Instagram μέσω της ομάδας της για να μοιραστεί αναμνήσεις από πιο ευτυχισμένες στιγμές της μουσικής της καριέρας ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Σελίν Ντιόν μας ζητεί να γιορτάσουμε την αγάπη και οι θαυμαστές της την «αποθεώνουν» στα σχόλιά τους. Το κείμενο γράφει: «Για να γιορτάσουμε την αγάπη σε όλα τα σχήματα και τις μορφές, η playlist «The Love Songs» ανανεώθηκε για άλλη μια φορά. Τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια. Απολαύστε τα… ». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Τον περασμένο χρόνο, η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS). Η πάθηση αφήνει τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά κλειδώνει το σώμα τους, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν. 

Η 54χρονη τραγουδίστρια είχε απευθυνθεί στους θαυμαστές της με ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram -στα αγγλικά και στα γαλλικά- καθώς αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

«Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο και δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν, αλλά τώρα είμαι έτοιμη. Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή. 

Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι' αυτή τη σπάνια νόσο, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα», είχε αποκαλύψει η ίδια. Αναφέροντας λεπτομερώς τον αντίκτυπο που είχε η πάθηση σε αυτήν, η Σελίν Ντιόν συνέχισε: «Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και μη επιτρέποντάς μου να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως συνήθιζα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή και αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο. Μου λείπετε τόσο πολύ. Μου λείπει να σας βλέπω όλους στη σκηνή και εγώ να τραγουδάω για εσάς. Για να μπορέσω να σας ξαναπλησιάσω δεν έχω άλλη επιλογή από το να επικεντρωθώ στην υγεία μου αυτή τη στιγμή και έχω την ελπίδα ότι είμαι στο δρόμο της ανάρρωσης.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές, την αγάπη και την υποστήριξή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να είστε καλά. Σας αγαπώ τόσο πολύ και πραγματικά ελπίζω να σας ξαναδώ πολύ σύντομα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Είναι η τελευταία τραγωδία που πλήττει τη Σελίν Ντιόν, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Rene Angelil, σε ηλικία 73 ετών το 2016. Έχει τρεις γιους με τον εκλιπόντα σύζυγό της, τον Rene-Charles και τα δίδυμα Nelson και Eddy. Γνώρισε τον Rene στον Καναδά, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών και εκείνος ήταν ήδη 38 ετών. Εκείνος έγινε ο μάνατζέρ της. Η αφοσίωσή του και η στήριξή του στη Σελίν Ντιόν φέρεται να τον οδήγησε στο να υποθηκεύσει το σπίτι του, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της «La Voix du bon Dieu» το 1981.

Ο Rene και η Σελίν άρχισαν να βγαίνουν επίσημα το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 45 και το 1991 αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο, η σπουδαία τραγουδίστρια μόλις το 1993 δημοσιοποίησε το ειδύλλιό τους και τον Δεκέμβριο του 1994 παντρεύτηκαν στη Βασιλική Notre-Dame του Μόντρεαλ.

Ο σύζυγός της πέθανε στα 73 του χρόνια από καρδιακή προσβολή, ενώ έπασχε και από καρκίνο σε τελικό στάδιο, τον Ιανουάριο του 2016. Δύο ημέρες αργότερα, η Σελίν Ντιόν έχασε τον αδελφό της Daniel, επίσης, από καρκίνο. 

Εκείνον τον Αύγουστο, η Celine κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ-αφιέρωμα σε αυτόν στα γαλλικά με τίτλο «Encore un soir», με ένα ομώνυμο single που έγινε επιτυχία στις γαλλόφωνες αγορές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Πηγή: skai.gr