Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση.

Ταύρος

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, αναφορικά με τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους! Αλλιώς οι λογομαχίες και οι έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας και θα αποσυντονίσουν τη μέρα σας. Η αισθηματική σας ζωή βιώνει εντάσεις και θα υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Δίδυμοι

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε.

Καρκίνος

Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμό και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτή την αναπάντεχη αναλαμπή.

Λέων

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας. Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Επίσης, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποια μικρά προβλήματα υγείας σήμερα, με ένα πιθανό κρυολόγημα ή μια γρίπη.

Ζυγός

Νέο ενδιαφέρον στον επαγγελματικό τομέα σας δίνει φτερά και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να ανθίσει και πάλι. Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

Σκορπιός

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

Τοξότης

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε θετικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά για τους αδέσμευτους την πόρτα σας σήμερα !

Αιγόκερως

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο και επαναπαύεστε, μια και οι σχέσεις, όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Υδροχόος

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα, πάθος και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο και χαλιναγωγήστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι κάνετε. Απαλλαγείτε επίσης από την ζωή σας από ότι αισθάνεστε, ότι δεν είναι άξιο διατήρησης, και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

Ιχθείς

Η μέρα θα είναι για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας διασκεδαστική και παραγωγική ταυτόχρονα. Εμπλέξτε ενεργά φίλους, συγγενείς ή γείτονες σε μια δραστηριότητα, γιατί μέσα από την ομαδικότητα, θα είναι το αποτέλεσμα πιο παραγωγικό και θα περάσετε ευχάριστα την μέρα σας. Το βράδυ μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό.

Πηγή: thebest