Cardi B: Αφαίρεσε τα ενέσιμα από τα οπίσθιά της και δίνει συμβουλές

Όταν η Cardi B ήταν αρκετά μεγάλη για να δουλέψει ως χορεύτρια σε ένα στριπτιτζάδικο, χρησιμοποίησε τα κέρδη της για να βάλει εμφυτεύματα στήθους

Η 30χρονη ράπερ Cardi B προειδοποίησε τους followers της να κάνουν έρευνα πριν προχωρήσουν σε αισθητικές επεμβάσεις, εξηγώντας ότι ήθελε να είναι ανοιχτή μαζί τους επειδή πολλοί πίστευαν ότι όταν γέννησε έκανε πλαστικές στο σώμα της. 

«Τον Αύγουστο αφαίρεσα τα ενέσιμα από τα οπίσθιά μου. Ήταν μια πραγματικά τρελή διαδικασία», είπε η Cardi B.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι νέα, αν είσαι 19, 20, 21, και μερικές φορές είσαι πολύ αδύνατη, και τύπου "Θεέ μου, δεν έχω αρκετό λίπος για να βάλω στον κ*** μου", οπότε καταλήγεις σε ενέσεις στα οπίσθια, ΜΗΝ το κάνεις!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

«Όταν πρόκειται για BBL, αν θέλετε τη συμβουλή μου, πριν το κάνετε, να βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα του αίματός σας είναι εντάξει. Aν ο γιατρός λέει ότι τα επίπεδα του αίματός σας είναι πολύ χαμηλά ή ότι έχετε διαβήτη ή οτιδήποτε άλλο, μην το κάνετε», πρόσθεσε. 

Η Cardi B, που επιβεβαίωσε, επίσης, την πρόσφατη ρινοπλαστική της, δεν έχει αποφύγει ποτέ συζητήσεις σχετικά με τις εμπειρίες της από τις πλαστικές επεμβάσεις. Το 2021, είχε πει μάλιστα πως την κάνουν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση.

«Είμαι από τη Νέα Υόρκη, που είναι ένα χωνευτήρι, ειδικά εκεί που μεγάλωσα στο Μπρονξ. Ήμουν πολύ αδύνατη όταν ήμουν μικρότερη και στο Μπρονξ σημασία έχει να είσαι χοντρή και να έχεις κ***, οπότε τα νεαρά αγόρια έλεγαν: "Κοίτα τον επίπεδο κ*** σου. Δεν έχεις στήθος". Και αυτό με έκανε να νιώθω τόσο άσχημη». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Όταν η Cardi B ήταν αρκετά μεγάλη για να δουλέψει ως χορεύτρια σε ένα στριπτιτζάδικο, χρησιμοποίησε τα κέρδη της για να βάλει εμφυτεύματα στήθους, το οποίο ήταν το πρώτο βήμα, όπως λέει, για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές της.

Πηγή: skai.gr