Κλείσιμο

Η Cardi B κατακεραυνώνει τη Madonna: «Τα είδωλα μετατρέπονται σε απογοητεύσεις»

Η Cardi είχε εκνευριστεί με το Instagram Story της Μαντόνα, το οποίο υπονοούσε ότι το ερωτικό βιβλίο της άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργική έκφραση των σημερινών γυναικών-καλλιτεχνών

Η Cardi B ξέσπασε κατά της Μαντόνα για τον υπαινιγμό ότι το τραγούδι της «WAP» θυμίζει το δικό της «Material Girl», όσον αφορά στο ζήτημα της εμφάνισης. 

«Κυριολεκτικά έχω τιμήσει αρκετές φορές αυτή τη γυναίκα, καθώς μεγάλωσα με τα τραγούδια της. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να βάζει emojis κλόουν και να βγαίνει γλοιώδης», έγραψε η 30χρονη ράπερ σε ένα tweet, που διέγραψε λίγες ώρες μετά. 

Η Cardi B

«Αυτά τα είδωλα μετατρέπονται σε απογοητεύσεις μόλις τα καταφέρουν στη βιομηχανία, γι' αυτό συγκρατώ τον εαυτό μου», έγραψε η ίδια. 

Η Cardi είχε εκνευριστεί με το Instagram Story της Μαντόνα, το οποίο υπονοούσε ότι το ερωτικό της βιβλίο «Sex», του 1992, άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργική έκφραση των σημερινών γυναικών-καλλιτεχνών.

Η βασίλισσα της ποπ εξήγησε ότι στενόμυαλοι άνθρωποι προσπάθησαν να την ντροπιάσουν όλα αυτά τα χρόνια επειδή ενδυνάμωσε ως γυναίκα, αλλά και επειδή τα είχε βρει με τον εαυτό της.

«Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το WAP της. Η Kim Kardashian μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τα γυμνά της οπίσθια και η Miley Cyrus μπορεί να έρθει σαν μπάλα καταστροφής», σημείωσε. 

Η Μαντόνα

Πηγή: skai.gr