Κλείσιμο

Lady Gaga: Μιμείται τον χορό της Wednesday – Η μητέρα-τέρας έφτασε…

Η Gaga αποφάσισε να φορέσει το καλύτερό της ρούχο για την πρόκληση, εμπνεόμενη από το ολόμαυρο σύνολο της Wednesday

Η Lady Gaga τα κατάφερε επιτέλους! Η εμβληματική τραγουδίστρια συμμετείχε στην πρόκληση της Wednesday Addams, η οποία όπως ήδη γνωρίζουν πολλοί θαυμαστές της, έγινε viral με το τραγούδι της «Bloody Mary», μετά τη δημοτικότητα της χορευτικής σκηνής της Jenna Ortega στη σειρά του Netflix «Wednesday».

Η Gaga αποφάσισε να φορέσει το καλύτερό της ρούχο για την πρόκληση, εμπνεόμενη από το ολόμαυρο σύνολο της Wednesday, με ένα ιδιαίτερο twist. Η τραγουδίστρια φόρεσε κάλτσες μέχρι το γόνατο, μαύρο σορτσάκι, λευκή μπλούζα και μαύρο σακάκι. 

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - main account got banned

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν τη δική της εκδοχή, κάνοντας την ίδια χορογραφία, ενώ επιδείκνυε τις χορευτικές της κινήσεις και στο βάθος έπαιζε το «Bloody Mary».

Το Netflix έκανε επίσης reshared το βίντεο της Lady Gaga με τη λεζάντα: «Η Mother Monster έφτασε στο Nevermore». Το βίντεο έχει πλέον περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και πολλοί διαδικτυακοί χρήστες επαίνεσαν την τραγουδίστρια που συμμετείχε στην πρόκληση.

«Σε χρειαζόμαστε στη 2η σεζόν», έγραψε ένα άτομο, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Αν ήμουν η Jenna Ortega, θα τα έχανα τώρα».

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Jenna Ortega, με την ερμηνεία της ως Wednesday, έχει γίνει σταρ, καθώς κέρδισε περισσότερους από 10 εκατομμύρια followers στο Instagram μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της στα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας ότι χορογράφησε η ίδια τον χορό και πάλεψε με προβλήματα υγείας την ημέρα που γυριζόταν η σκηνή.

«Ξύπνησα και -είναι περίεργο, δεν αρρωσταίνω ποτέ και όταν αρρωσταίνω δεν είναι πολύ άσχημα- είχα πόνους σε όλο μου το σώμα. Ένιωθα σαν να με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο», έγραψε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Lady Gaga