Άννα Πρέλεβιτς: Ο χορός… αλά Beyonce στον σύζυγό της την ημέρα του γάμου τους – Δείτε video

Η Άννα Πρέλεβιτς «ανέβασε» το video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Κολωνάκι, στον Άγιο Διονύσιο. Ο γάμος τους ήταν ένα κοσμικό γεγονός, ενώ το πάρτι που ακολούθησε είχε ως guest τον Διονύση Σχοινά.

Η Άννα Πρέλεβιτς

Ωστόσο, το «highlight» της βραδιάς ήταν ο χορός έκπληξη της Άννας Πρέλεβιτς για τον σύζυγό της. Φορώντας ένα μίνι λευκό φόρεμα μαγνήτισε τα βλέμματα με τον σέξι χορό της, ενώ ο Νικήτας Νομικός δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία παρουσίασε την έκπληξή της στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ο χορός έκπληξη που κάναμε στον άντρα μου με τις φίλες μου την ημέρα του γάμου μας! Κορίτσια δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω! Έχω δει το βίντεο τόσες φορές και σας χαζεύω! Δεν ξέρετε πόσο εκτιμώ που βρίσκατε χρόνο για τις πρόβες, παρόλο που έχουμε όλες πολύ φορτωμένα προγράμματα… σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που κάνατε την special μέρα μας ακόμα πιο special! Τον τρελάναμε τον Νικήτα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Πρέλεβιτς.

Η Άννα Πρέλεβιτς με τον σύζυγό της

O Νικήτας Νομικός

Πηγή: skai.gr