Elle Macpherson: Κορμάρα στα 58 της – Μοιράζει εγκεφαλικά και όποιος αντέξει… - Δείτε video

Η Μακφέρσον μέσα από το blog της αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της

Τη δεκαετία του ‘90 η Ελ Μακφέρσον ήταν γνωστή ως «The Body». Το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία αποδεικνύει ότι ακόμα διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί σε βίντεο που «ανέβασε» η ίδια στο Instagram. 

Η 58χρονη έθεσε σε πρώτο πλάνο τη γυμνασμένη σιλουέτα της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, το οποίο συνδύασε με ένα γκρι κοντό πουλόβερ.  

Η Μακφέρσον μέσα από το blog της αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της. Το μοντέλο ανέφερε ότι φροντίζει το δέρμα και το σώμα της πίνοντας χυμούς έως και τέσσερις φορές την ημέρα. 

Αν πρέπει να κάνει μια εμφάνιση ή μια φωτογράφιση, προετοιμάζεται φτιάχνοντας χυμούς από λαχανικά και διάφορα χόρτα. Μιλώντας στο «Harper's Bazaar Australia» τον Ιανουάριο του 2019, η Ελ είπε ότι προσπαθεί να γυμνάζεται κάθε μέρα στις 6:30 το πρωί.

Η Ελ Μακφέρσον

Η Ελ Μακφέρσον

«Είτε θα κάνω γιόγκα είτε θα ανέβω στο ποδήλατό μου και θα πάω στην παραλία για κολύμπι. Αν είμαι στον δρόμο, θα πάρω τα αθλητικά μου παπούτσια και θα πάω για τρέξιμο ή για περπάτημα. Μου αρέσει να εξερευνώ κάθε νέο περιβάλλον και να βγαίνω έξω», επισήμανε το γνωστό μοντέλο. 

Πηγή: skai.gr