Britney Spears: Χορεύει και κρατά μαχαίρια στα χέρια της - Ανησυχούν οι θαυμαστές της… (video)

Στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της, «The Woman In Me» 

Η Britney Spears ήταν ενεργή στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, καθώς «ανέβασε» ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει για να καταπλήξει τους 42,1 εκατ. followers της. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι το 41χρονο ποπ είδωλο χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να ολοκληρώσει τη χορογραφία της. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Άρχισα να παίζω στην κουζίνα με μαχαίρια σήμερα! Μην ανησυχείτε, δεν είναι αληθινά». 

Η τραγουδίστρια περιμένει την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της, «The Woman In Me», στις 24 Οκτωβρίου. Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο Instagram και δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα τυπογραφείο που τυπώνει το βιβλίο της. «Βάζω τις τελευταίες πινελιές στο βιβλίο μου», έγραψε η ίδια. 

Λόγω προγαμιαίου συμβολαίου, ο εν διαστάσει σύζυγός της, Sam Asghari, δεν θα πάρει χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου, ενώ, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, «δεν αναφέρεται και πολύ» στα απομνημονεύματά της. 

Σύμφωνα με τον εκδότη, το βιβλίο θα είναι μια «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα» που θα καλύπτει, επίσης, τη μάχη της τραγουδίστριας για να τερματιστεί η κηδεμονία της.

Η αμφιλεγόμενη δικαστική απόφαση ρύθμιζε τη ζωή της Spears για περισσότερα από 13 χρόνια, επιτρέποντας στον πατέρα της, Jamie Spears, να ελέγχει την ελευθερία και τα οικονομικά της. Στα απομνημονεύματά της, η Spears θα μιλήσει ανοιχτά για την ομιλία της στο δικαστήριο και τον αντίκτυπο που είχε σε άλλους ανθρώπους και θα εξερευνήσει τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης. 

Πηγή: skai.gr