Victoria Beckham: Εμφανίστηκε με μαύρο σουτιέν για να λανσάρει συλλογή αρωμάτων

Η κυκλοφορία της νέα συλλογής αρωμάτων της -εντελώς τυχαία- συνέπεσε με το ντοκιμαντέρ «Beckham» στο Netflix

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Instagram και ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει μια συλλογή αρωμάτων. 

Η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν και φορώντας ένα μαύρο τούλι στο πρόσωπό της. Το πρώην «Spice Girl» δημιούργησε την επιχείρησή της το 2008 και άρχισε να πουλάει προϊόντα μακιγιάζ το 2019, με την επωνυμία «Victoria Beckham Beauty».

Η Βικτόρια Μπέκαμ

Η κυκλοφορία της νέα συλλογής αρωμάτων της -εντελώς τυχαία- συνέπεσε με το ντοκιμαντέρ «Beckham» στο Netflix. Στο νέο teaser η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ αποκάλυψαν την πρώτη έλξη μεταξύ τους. Η Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην ποδοσφαιριστής γνωρίστηκαν σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου το 1997 και στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτουν την πρώτη τους συνάντηση και τι σκέφτονταν ο ένας για τον άλλον. 

Δείχνοντας τη χαλαρή της πλευρά, ενώ καθόταν σε έναν καναπέ, η Βικτόρια ανέφερε: «Πήγα στους αγώνες για να τον δω, αλλά κάποιοι υποστήριζαν ότι τον παρακολουθούσα». Η Βικτόρια παραδέχθηκε ότι όταν είδε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά από έναν αγώνα δίπλα στο μπαρ, στο σαλόνι των παικτών της Manchester United, της κέντρισε την προσοχή, γιατί ήταν με τους γονείς του! 

Είπε: «Όταν τον είδα στο σαλόνι των ποδοσφαιριστών, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν στο μπαρ και αυτός στεκόταν και μιλούσε με τους γονείς του. Επειδή κι εγώ έχω καλή σχέση με την οικογένειά μου, μου άρεσε αυτή η πλευρά του». 

Αποδείχθηκε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε σε ένα κάστρο έξω από το Δουβλίνο μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1999. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά και είναι αγαπημένο όσο ποτέ μετά από 24 χρόνια γάμου.
 

Πηγή: skai.gr