Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Το ερωτικό πάθος θα χρωματίσει έντονα την μέρα! Ωστόσο, εάν ο σύντροφός σας δεν το συμμερίζεται, φροντίστε να εκτονωθείτε με κάποιον άλλο τρόπο...  Κάντε μια βόλτα, δείτε μια ταινία, βρείτε ένα ενδιαφέρον χόμπι ή συνομιλήστε με φίλους. Βέβαια δεν είναι αυτό που θα θέλατε, αλλά τι να κάνετε… Ελέγξτε επίσης τη διατροφή σας!

Ταύρος

Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα, ειδικά εάν προέρχεται από τα χείλη ενός σχετικά αγνώστου ατόμου. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης! Πέραν αυτού, η μέρα αναμένεται να είναι χαλαρή και ήρεμη. Πηγαίνετε μια βόλτα, αναζητήστε ένα νέο χόμπι ή απλά επικοινωνήστε με φίλους. Όσοι από σας  αγαπάτε τα επικίνδυνα αθλήματα, μην παραμελείτε την ασφάλεια σας. 

Δίδυμοι

Κάποια σχέση ίσως να αισθανθείτε σήμερα ότι σας πιέζει αφόρητα και να αναζητήσετε διεξόδους διαφυγής. Μπορεί όμως αντίθετα να αισθανθείτε εσείς αυξημένη ευθύνη απέναντι σε κάποιο άτομο και να προσφέρετε χείρα βοηθείας. Στον ελεύθερο χρόνο σας ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, ώστε να ανανεώνεστε.

Καρκίνος

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι είστε υπεύθυνοι στην δουλειά σας. Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Λέων

Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση σήμερα και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή το απόγευμα, γιατί κάποια πράγματα θα πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Η κοινωνική ζωή μπορεί να περιμένει…

Παρθένος

Ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησυχάστε τη συναισθηματική σας ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσετε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε καθαρά τις επόμενες κινήσεις σας σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα επιτυγχάνατε από μόνοι σας.

Ζυγός

Κάτι η μέρα, κάτι οι πλανητικές συγκυρίες, λίγο η φαντασία σας, σας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους… Φροντίστε μόνο που και που να πατάτε και λίγο στο έδαφος. Έχετε καλές ηγετικές ικανότητες και μπορείτε να εμπνεύσετε τους γύρω σας, ιδίως στον εργασιακό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ανταμείβετε δίκαια τους γύρω σας για τις προσπάθειες τους.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολλής αγάπης, εάν το επιτρέψετε… Φροντίστε να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι και μην βιάζεστε να κάνετε το δικό σας… Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές αναφορικά με τις επιδιώξεις σας στον εργασιακό τομέα. Μην στοχεύετε πολύ ψηλά, γιατί η απογοήτευση θα σας καταβάλλει.

Τοξότης

Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Είναι πιθανό επίσης να υπάρξει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία σε μια οικιακή συσκευή που θα σας εκνευρίσει.  Προς το τέλος όμως της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά οι αδέσμευτοι, πιθανότατα στο Διαδίκτυο.

Αιγόκερως

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε κακεντρεχείς ή ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Υδροχόος

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξήσουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για τους αδέσμευτους !

Ιχθείς

Θα επιθυμούσατε σήμερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να περάσετε λίγες ώρες με φιλικά πρόσωπα ή ακόμη και σε μια εκδρομή στη φύση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα σπα ή να αθληθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση!

Διαβάστε περισσότερα για ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη εδώ

Πηγή: thebest