«And Just Like That»: Η Kristin Davis δεν θα «σπαταλήσει» ενέργεια στο… δράμα της Kim Cattrall

Η σειρά των 11 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 22 Ιουνίου

Η Kristin Davis δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί στη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των συμπρωταγωνιστριών της στο «And Just Like That...», Kim Cattrall και Sarah Jessica Parker.

Προτού πληροφορηθούν τα συναρπαστικά νέα ότι η Cattrall θα κάνει -επιτέλους- την εμφάνισή της στο επιτυχημένο spin-off του «Sex and the City», οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν για την απουσία της «Σαμάνθα Τζόουνς».

«Πρέπει να σέβεσαι τις επιθυμίες των ανθρώπων. Δεν πρόκειται να σπαταλήσω ενέργεια σε αυτή τη διαμάχη. Δεν μπορώ να αλλάξω κανέναν», δήλωσε η ηθοποιός. «Καταλαβαίνω τα συναισθήματα των θαυμαστών ότι είναι αναστατωμένοι… Μακάρι να μπορούσα να το διορθώσω, αλλά δεν μπορώ», πρόσθεσε η ίδια, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι «γελοιοποιήθηκε» για τη χρήση των fillers για το «γέμισμα» των ρυτίδων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Η Κιμ Κατράλ φέρεται να βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς στις 22 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και να γύρισε μόνο μία σκηνή, χωρίς να δει τις πρωταγωνίστριες ή τον παραγωγό του «And Just Like That», Μάικλ Πάτρικ Κινγκ.

Η ηθοποιός έθεσε κάποιους όρους, προκειμένου να συμμετάσχει στο φινάλε της 2ης σεζόν του «And Just Like That». Συγκεκριμένα, η Κατράλ αρνήθηκε κατηγορηματικά να κινηματογραφήσει οποιαδήποτε σκηνή με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της, ενώ δήλωσε πως δεν πρόκειται να «πατήσει το πόδι της» στο σετ, αν είναι εκεί ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. 

Η σειρά των 11 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 22 Ιουνίου.  

Πηγή: skai.gr