Τι γίνεται με τον Al Pacino; - Βγαίνει με την πρώην του, ενώ θα γίνει πατέρας από την 29χρονη Noor Alfallah

Η D'Angelo μοιράστηκε πρόσφατα λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Αλ Πατσίνο και αποκάλυψε ότι «συναντήθηκαν ως δύο καλλιτέχνες και ερωτεύτηκαν πριν από 27 χρόνια» 

Ο Αλ Πατσίνο φαίνεται να περνάει αρκετό χρόνο με την πρώην σύντροφό του, Beverly D’Angelo, καθώς ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για 4η φορά από την 29χρονη φίλη του Noor Alfallah.

Ο ηθοποιός συνάντησε την D'Angelo και τα δύο τους παιδιά στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή, οι πρώην -που δεν παντρεύτηκαν ποτέ- φωτογραφήθηκαν μαζί, να έχουν μια σοβαρή συζήτηση, όπως γράφει το «Page Six». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Το ζευγάρι χώρισε το 2004, αλλά όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Η δημόσια επανένωση του ζευγαριού έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου ο εκπρόσωπος του σταρ του «House of Gucci» επιβεβαίωσε ότι περιμένει το τέταρτο παιδί του με την Alfallah.

Ο πρωταγωνιστής του «Scarface» έχει, επίσης, άλλα τρία παιδιά. Η είδηση της εγκυμοσύνης έρχεται τον ίδιο μήνα, που ο συνάδελφός του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη φίλη του Tiffany Chen.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στη «Daily Mail» πριν από λίγες ημέρες για την εγκυμοσύνη της Alfallah. «Είναι πολύ ιδιαίτερο», είπε. «Πάντα ήταν. Έχω πολλά παιδιά, αλλά αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό που έρχεται αυτή τη στιγμή».

Εν τω μεταξύ, η D'Angelo μοιράστηκε πρόσφατα λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Αλ Πατσίνο και αποκάλυψε ότι «συναντήθηκαν ως δύο καλλιτέχνες και ερωτεύτηκαν πριν από 27 χρόνια». 

«Ζήσαμε μαζί για επτά χρόνια, κάναμε δύο παιδιά, χωρίσαμε και φτάσαμε να μοιραζόμαστε τις ζωές μας με ένα βαθύτερο είδος οικειότητας, ειλικρίνειας και αποδοχής από ό,τι θα επέτρεπε μια "παραδοσιακή" σχέση, (για εμάς τουλάχιστον)», έγραψε η πρωταγωνίστρια του «National Lampoon's Vacation» στο Instagram τον Μάιο.

«Ήμασταν πάντα συνδεδεμένοι σε δημιουργικό επίπεδο. Οι συζητήσεις μας για την υποκριτική, την αναζήτηση-ανάγκη για έκφραση μας ‘’δένουν’’. Αυτή είναι μια συζήτηση που ξεκίνησε το '96 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι μια μοναδική σχέση, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος εμπειριών και συναισθημάτων, μέσα από τα πυκνά και τα δύσκολα, μια αληθινή φιλία», πρόσθεσε η ίδια. 

Ο Αλ Πατσίνο με την πρώην σύντροφό του

Όσο για τον Αλ Πατσίνο και τη Noor Alfallah, το ζευγάρι «πυροδότησε» για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Απρίλιο του 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο είχε στο παρελθόν ερωτικές σχέσεις με τον Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα», δήλωσε πηγή στο «Page Six» τον Απρίλιο του 2022, προσθέτοντας ότι η Noor Alfallah «βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους και μεγαλύτερους άνδρες». 

Πηγή: skai.gr