Κλείσιμο

Ξέσπασμα αδερφής της Georgina Rodríguez: Είμαι άφραγκη, εκείνη ζει πλουσιοπάροχα και δεν βοηθά εμένα και τα παιδιά μου

Όλα όσα αποκάλυψε η αδερφή της συντρόφου του γνωστού ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo

Η σύντροφος του γνωστού ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez «κατηγορείται» από την αδελφή της ότι δεν βοηθάει οικονομικά ούτε την ίδια αλλά ούτε τα ανίψια της, καθώς όπως αποκάλυψε η Patricia, οι δύο τους δεν κράτησαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.

Είμαι απένταρη και η αδελφή μου δεν με βοηθάει ενώ επιδεικνύει την πλούσια ζωή της στο διαδίκτυο, ανέφερε η Patricia στην τηλεοπτική εκπομπή «Socialite» προσθέτοντας:

«Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου, όχι εγώ. Εξάλλου, ένα κομμάτι ψωμί μπορώ να φάω, αλλά τα παιδιά μου, που είναι τα ανίψια της… Μερικές φορές έχω αρκετά για να φάω, μερικές φορές όχι. Μερικές φορές έχω αρκετά για να πληρώσω το νοίκι, μερικές φορές όχι. Ως αδελφή δεν τα περιμένω όλα αυτά».

Μετά τον θάνατο του πατέρα τους, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν περίπου 3 χρόνια, οι ένταση ανάμεσα στις δύο αδελφές αυξήθηκε. 

«Georgina, χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδελφή μου», πρόσθεσε για να συνεχίσει:

«Ξέρω ότι δεν έχει καμία υποχρέωση και ευθύνη, αλλά, αφού είναι υποστηρικτική και τόσο καλή με τους άλλους, τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι με τα ανίψια και τις ανιψιές της. Αν δεν θέλεις να είσαι μαζί μου, να είσαι με τα ανίψια σου», έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στην αδελφή της και τον σύζυγό της Cristiano.

Skai.gr. Must

Πηγή: skai.gr