Φωτιά στην Πεντέλη: Η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός σε φόντο πυρκαγιάς - Ανατριχιαστικό βίντεο

Η απόκοσμη εικόνα προκαλεί ανατριχίλα και σοκ καθώς αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής και την σοβαρή έκταση που πήρε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης και επεκτάθηκε σχεδόν ακαριαία φτάνονας σε σπίτια στο Ντράφι.

Συγκλονίζει η νυχτερινή λήψη από την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό όσο μαίνεται το εκτεταμμένο πύρινο μέτωπο που καίει από νωρίς το απόγευμα στην Πεντέλη.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ιερός βράχος της Ακρόπολης και ο Λυκαβηττός, τους δύο λόφους με φόντο μοιάζουν να έχουν μπει σε ένα φλεγόμενο κάδρο.

Η απόκοσμη εικόνα προκαλεί ανατριχίλα και σοκ καθώς αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής και την σοβαρή έκταση που πήρε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Βαγιάτι και επεκτάθηκε σχεδόν ακαριαία φτάνονας σε σπίτια στο Ντράφι.

Αυτή την στιγμή η πυρκαγιά εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου της Πεντέλης και για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 420 πυροσβέστες με 18 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων και Ρουμάνων πυροσβεστών, 85 πυροσβεστικά οχήματα ενώ σε ετοιμότητα είναι τα εναέρια μέσα ώστε να επιχειρήσουν με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή: skai.gr