«Έφαγα σφαίρα στη καρδιά όταν έμαθα για τις καταγγελίες»: Τι κατέθεσε η σύζυγoς του Φιλιππίδη

Ξέσπασε σε κλάμματα κατά τη σημερινή της κατάθεση στο ΜΟΔ η Ελπίδα Νίνου.«Ένιωσα όπως αισθάνονται οι γυναίκες που βλέπουν να δολοφονούν τον σύζυγό τους. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι», δήλωσε.

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Στο βήμα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καταθέτει και σήμερα η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Η κ. Νίνου λύγισε και σήμερα όταν ρωτήθηκε από τον συνήγορο της δεύτερης καταγγέλλουσας πως αισθάνθηκε όταν πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες εναντίον του συζύγου της.

Η μάρτυρας απάντησε χαρακτηριστικά: «Έφαγα σφαίρα στη καρδιά. Ένιωσα όπως αισθάνονται οι γυναίκες που βλέπουν να δολοφονούν τον σύζυγό τους. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι» και ξέσπασε σε κλάμματα .

Υποστήριξε ότι πολλοί συνάδελφοι του γνωστού ηθοποιού θα ήθελαν να τον υποστηρίξουν αλλά φοβούνται τον αντίκτυπο . Όσον αφορά την πρώτη καταγγέλουσα η κ. Νίνου υποστήριξε ότι είχε εμμονή με τον γνωστό ηθοποιό και πως ήθελε να δουλέψει μαζί του .

Όπως είπε μάλιστα η καταγγέλουσα του έστελνε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τα οποία είχε διαβάσει η ίδια (κ.Νίνου) και ήταν του τύπου «γιατί δεν μου μιλάς; Θέλω να σε δω» στα οποία ο σύζυγος της δεν απαντούσε.

Συνεχίζοντας την κατάθεση της δήλωσε πως δημοσιογράφοι την πληροφόρησαν ότι κάποιες ηθοποιοί προσεγγίζουν τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να καταγγείλουν τον σύζυγο της, αλλά δεν βρήκαν το βήμα που περίμεναν.

Τέλος, επικράτησε μικροένταση όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε πως ο σύζυγος της είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλη του γιου της με την οποία μάλιστα έμεναν σε σπιτι στο Κολωνάκι όπως έχει δηλώσει ο κ. Μπιμπιλας.

«Δεν είναι αλήθεια» απάντησε

Πηγή: skai.gr