Ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη: « Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα όλο αυτό τον καιρό»

«Λύγισε» κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στο μεικτό Ορκωτό δικαστήριο η Ελπίδα Νίνου.

 

«Λύγισε» κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στο μεικτό Ορκωτό δικαστήριο η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Στην κατάθεση της ενώπιον της έδρας, κ. Νίνου εξέφρασε την πεποίθηση της ότι ο σύζυγος της σε καμία περίπτωση δεν είναι βιαστής ενώ απέδωσε τις βαριές καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός σε λόγους εκδίκησης και διαπόμπευσης.

Όπως είπε όλο αυτό το διάστημα έχει συζητήσει πολύ με τον σύζυγό της και έχει πειστεί για την  αθωότητά του.

Τον χαρακτήρισε ως ένα ταλαντούχο άνθρωπο που έχει μπει στις καρδιές του κόσμου μέσα από τη δουλειά του ενώ είπε ότι όλη αυτή η ιστορία που βιώνουν τους έχει καταστρέψει ως οικογένεια.

«Τον αγαπώ βαθιά. Με τον Πέτρο έχω κάνει μεγάλες προσωπικές  συζητήσεις για τα γεγονότα . Δε θα σας πω τι έχουμε πει, ο Πέτρος δεν είναι βιαστής» δήλωσε.

Κατόπιν ακολούθησαν ερωτήσεις από την έδρα για το αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του συζύγου της και η μάρτυρας ξέσπασε σε λυγμούς όταν αναφέρθηκε στο προσωπικό της δράμα:

 «Έχασα 6 παιδιά.  Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα όλο αυτόν τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει και μένα και τον Πέτρο (ξεσπάει σε κλάματα).

Δεν θα απαντήσω για την προσωπική μου ζωή. Εγώ είμαι γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου και φροντίδα το παιδί μου. Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου η ζωή μου άλλαξε.

Πριν είχα χάσει 6 παιδιά. Ήμουν ακούνητη. Δεν πήγαινα ούτε τουαλέτα για να αποκτήσω τον μονάκριβο μου Δημήτρη.

Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες . Η ζωή είναι το παιδί μου. (Ξεσπά σε κλάματα ξανά). Το παιδί μου είναι εδώ και συμπαραστέκεται στη μάνα κ τον πατέρα του» κατέληξε.

Πηγή: skai.gr