Παράταση ωραρίου λειτουργίας των ΜΜΜ την ημέρα της συναυλίας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΣΤΑΣΥ και Ο.ΣΥ.  παρατείνουν τα ωράρια λειτουργίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας «Γιώργος Ζαμπέτας, ο πιο καλός ο μαθητής»

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα διοργάνωσης της συναυλίας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ «Γιώργος Ζαμπέτας, ο πιο καλός ο μαθητής», η Ο.ΣΥ. Α.Ε. παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2,4,10, 11 και 550 και η ΣΤΑΣΥ των γραμμών 1,2,3 του μετρό και του τραμ που εξυπηρετεί την περιοχή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, έως την 01:00 πρωινή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την αποχώρησή του με τη λήξη της συναυλίας.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ευχαριστεί τον Όμιλο ΟΑΣΑ και τις θυγατρικές εταιρείες του ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ για την πολύτιμη αρωγή τους.

Από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρχουν εκδοτήρια στο χώρο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους. 

Η αγορά εισιτηρίων μέσω VIVA συνεχίζεται κανονικά.
 

Πηγή: skai.gr