Ατύχημα στο λούνα παρκ - Ανακοίνωση της εταιρείας: Είμαστε στο πλευρό των τραυματιών

«Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον οτι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν καθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλευρό των τεσσάρων τραυματιών στο ατύχημα που έγινε το βράδυ της Τρίτης (06/09/22) δηλώνει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η διοίκηση του λούνα παρκ της Αθήνας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατι τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων.

Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε καποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθειά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων.

Ηδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε αμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθεντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας.

Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον οτι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν καθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Πηγή: skai.gr