Balletcore: Αυτός είναι ο πιο viral κότσος μαλλιών για το 2023- Δείτε φωτογραφίες

Το σχήμα του κότσου αυτού θυμίζει donut κι έχει πλούσιο όγκο.

Ένα κομμάτι από την κουλτούρα του χορού που έχει επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας είναι το μπαλέτο, και αυτό είναι ολοφάνερο από τις διάφερες πασαρέλες των σχεδιαστών όπου πολλές δημιουργίες ολοκληρώθηκαν με κλασικά ballet shoes, άλλες ήταν διακοσμημένες με τούλι και βολάν, ενώ τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε bun.

Η αισθητική εμπνευσμένη από τον κόσμο του μπαλέτου, το #balletcore, με περισσότερες από 269.000.000 προβολές στο TikTok, είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή.

Μερικά αξεσουάρ που εντάχθηκαν επίσης στις γκαρνταρόμπες των πιο ενημερωμένων γυναικών, είναι οι γκέτες και τα κρουαζέ tops, ενώ παράλληλα έχει επηρεαστεί και ο κόσμος της ομορφιάς, με ένα χτένισμα να υιοθετείται ολοένα και περισσότερο από τις fashionistas.

Ο λόγος φυσικά για το λεγόμενο balletcore bun, δηλαδή το updo εμπνευσμένο από τις μπαλαρίνες.

Είναι sleek και "κάθεται" στο κέντρο του πίσω μέρος του κεφαλιού. Το σχήμα του θυμίζει donut κι έχει πλούσιο όγκο. Oι κοπέλες που το δημιουργούν τείνουν να κάνουν χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού τους, και παραπέμπει στα model hairstyles όταν είναι off-dutty.

Είναι μίνιμαλ, soft και εξαιρετικά θηλυκό.

Πηγή: MUST