Stella McCartney: Τιμήθηκε από τον Βασιλιά Κάρολο για την προσφορά της στην μόδα- Δείτε φωτογραφίες

Όλα τα αξεσουάρ της σχεδιάστριας ήταν φτιαγμένα από φυσικά vegan υλικά και κόλα.

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, τιμήθηκε μέσω μίας μικρής τελετής από τον Βασιλιά Κάρολο για την πολύχρονη προσφορά της στην μόδα και στον τομέα της βιωσιμότητας, λαμβάνοντας το μετάλλιο CBE (Commander of the Order of the British Empire).

UKUKUKUKKU

Για την περίσταση η σχεδιάστρια φόρεσε μία δικιά της δημιουργία, ένα κλασικό μπλε φόρεμα φτιαγμένο στο ατελιέ της στο Λονδίνο/

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι σατέν μπλε γόβες από παλιά συλλογή της, ένα clutch τσαντάκι και ένα βέλο από την Αγγλίδα σχεδιάστρια καπέλων Emily London.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αξεσουάρ της σχεδιάστριας ήταν φτιαγμένα από φυσικά vegan υλικά και κόλα.

«Με τιμά η αναγνώριση της αποστολής μου να φέρω την βιωσιμότητα στην Μόδα», είπε η σχεδιάστρια. «Ως Βρετανή σχεδιάστρια, αυτή είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα για εμένα και αισθάνομαι πολύ περήφανη, όχι μόνο διότι έλαβα αυτή την απίστευτη διάκριση από τον Βασιλιά Κάρολο τον 3ο, αλλά επίσης επειδή συμπεριλήφθηκα στις τελευταίες Birthday Honours της Μεγαλειοτάτης Βασίλισσας Ελισάβετ της 2ης», σχολίασε η σχεδιάστρια αναρτώντας μία φωτογραφία από την βράβευση της.