Robert Wun: Η κολεξιόν του είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των πτηνών – Δείτε φωτογραφίες

Η κολεξιόν φέρνει στον νου τις όλο χάρη σιλουέτες κύκνων, γερανών και κοράκων, με φούστες που ανοίγουν σαν φτερά καθώς πετούν 

Τον φυσικό με τον τεχνολογικά φουτουριστικό κόσμο εναρμονίζει η κολεξιόν SS23 του γεννημένου στο Χονγκ Κονγκ και εγκατεστημένου στο Λονδίνο σχεδιαστή μόδας, Robert Wun. Με κυματιστές πιέτες και εκρήξεις βολάν, τα οπερατικά ενδύματα είναι αναφορές στην παρατήρηση πτηνών στα οικοσυστήματά τους.

Η κολεξιό του Robert Wun

Η κολεξιόν φέρνει στον νου τις όλο χάρη σιλουέτες κύκνων, γερανών και κοράκων, με φούστες που ανοίγουν σαν φτερά καθώς πετούν ή παντελόνια που πέφτουν σαν πτέρωμα όταν είναι ακίνητα. Κοσμήματα από τιτάνιο, τυπωμένα σε τρισδιάστατο εκτυπωτή, υπογραμμίζουν την αισθητική που παραπέμπει στον κόσμο των φτερωτών πλασμάτων: ένα φτερό κοσμεί τα γλυπτά γυαλιά που φορά το κάθε μοντέλο.

Η κολεξιό του Robert Wun

Η SS23 είναι στα χνάρια της κολεξιόν AW21 με την οποία ο Wun τιμούσε τη γιαγιά του, που απεβίωσε πριν λίγα χρόνια. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο βρετανικό Vogue, ο σχεδιαστής εξήγησε: «Είχε να κάνει με το να παίξω με υλικό που έδειχνε σαν μέταλλο για να δημιουργήσω την ψευδαίσθηση του να φοράς πανοπλία, αλλά στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένη από ύφασμα. Η λεπτομέρεια της ουράς του χελιδονιού οφείλεται στο ότι είναι το αγαπημένο πουλί της γιαγιάς μου από τη Νήσο Χαϊνάν, από όπου κατάγεται. Μέσα από την πανοπλία, υπάρχει η απαλότητα μιας πιέτας που κόβεται σε σχήμα ουράς χελιδονιού».

Η κολεξιό του Robert Wun

Η κολεξιό του Robert Wun

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROBERT WUN• (@robertwun)

Πηγή: skai.gr
TAGS: μόδα