«Άγρια Γη»: 28 χρόνια μετά, ο Άρης συναντά τη μητέρα του- Δείτε το απόσπασμα

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ   

Η Όλγα (Ζ. Δούκα), φοβούμενη τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), ζητάει την προστασία του Άρη (Σ. Μιχαήλ) ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη)

 

Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον.

Αγρια Γη

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας), λόγω της ζήλειας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση (Ι. Παπαματθαίου), και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα, κατηγορώντας την ευθέως για τη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά).

Αγρια Γη

Εν τω μεταξύ, ο Βλάσσης προσεγγίζει την Όλγα, ζητώντας ανταλλάγματα ενώ παράλληλα της προσφέρει και μια χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Μυρτώ.

Αγρια Γη

Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας)αποκαλύπτει στη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) ότι γνωρίζει την πραγματική της δουλειά. Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) και ο Μιχάλης (Κ. Φαλελέκης) είναι στο Τελ Αβιβ για την επέμβαση του Μάνου και η αγωνία όλων κορυφώνεται, ενώ παράλληλα, η Άννα (Ν. Βραχάτη) επισκέπτεται τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) και η συμπεριφορά του τη σοκάρει.

Αγρια Γη

Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Μυρτώ, ο Άρης τη συναντά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Η συνάντηση μάνας - γιου πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην Άγρια Πλαγιά.

Πηγή: skai.gr