Κλείσιμο

Ντοκιμαντέρ Χάρι-Μέγκαν: Μια στημένη σαπουνόφουσκα που προκαλεί το ενδιαφέρον των βρετανικών ταμπλόιντ – Χαμός με την υπόκλιση της Μέγκαν

Ο προσωπικός σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα επέκρινε τη Μέγκαν επειδή εμφανίστηκε να κοροϊδεύει τη βασίλισσα, κάνοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, υπερβολική υπόκλιση

«Άνθρακες ο θησαυρός» από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν πάθει παραλήρημα από το ζεύγος των Σάσεξ. 

«Το βλέμμα στο πρόσωπο του Χάρι λέει τα πάντα για εμένα», σύμφωνα με τον πρώην σεφ της Νταϊάνα, ο οποίος ανήκει στους «θυμωμένους» και σε αυτούς που κατακεραυνώνουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι. «Με την αηδιαστική υπόκλισή της κοροϊδεύει τη βασίλισσα στο ντοκιμαντέρ του Netflix», αναφέρει ο Darren McGrady μιλώντας στην «Daily Mail». 

Ο προσωπικός σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα επέκρινε τη Μέγκαν επειδή εμφανίστηκε να κοροϊδεύει τη βασίλισσα, κάνοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, μια υπερβολική υπόκλιση στο ντοκιμαντέρ των πολλών εκατομμυρίων λιρών του Netflix.

Ο Darren McGrady, ο οποίος μαγείρευε για την εκλιπούσα βασίλισσα, την Νταϊάνα, τον Ουίλιαμ και τον Χάρι επί δεκαπέντε χρόνια, εξέφρασε την αντίθεσή του για ορισμένα πλάνα που προβλήθηκαν στη σειρά-ντοκιμαντέρ. 

Και μετά τον ισχυρισμό του Δούκα του Σάσεξ ότι η σύζυγός του έμοιαζε με την αγαπημένη του αείμνηστη μητέρα, ο κ. McGrady δήλωσε: «Η σύζυγός σας δεν θα είναι ποτέ σαν ή παρόμοια με τη μητέρα σας. Γνώριζα την πριγκίπισσα Νταϊάνα για 15 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια».

Ο κ. McGrady πρόσθεσε: «Γνωρίζω τον Χάρι από τότε που τον κρατούσα στην αγκαλιά μου ως μωρό, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρωγε δημητριακά στην κουζίνα του Κάστρου του Ουίνδσορ. Πρίγκιπα Χάρι, με όλο το σεβασμό κύριε, η σύζυγός σας δεν θα είναι ποτέ όμοια ή παρόμοια με τη μητέρα σας. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπρεπε, επίσης, να μάθει πολλά πράγματα όταν έγινε μέλος αυτής της οικογένειας. Ωστόσο, ποτέ δεν ήταν ασεβής ή δεν κορόιδευε όταν έπρεπε να υποκλίνεται στη βασίλισσα», κατέληξε ο ίδιος. 

Ο βουλευτής των Συντηρητικών Mark Jenkinson εξαγριώθηκε: «Η απόλυτη προδοσία. Και αυτός απλά κάθεται και παρακολουθεί». 

Ο βασιλικός συγγραφέας Gyles Brandreth χαρακτήρισε την επίδειξη της υπόκλισης ντροπιαστική. «Είναι ντροπιαστικό, επειδή είναι κοροϊδευτικό και κανείς δεν υποκλίνεται έτσι στη βασίλισσα και κανείς δεν θα τη συμβούλευε να το κάνει με αυτόν τον τρόπο». 

Στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε, επίσης, ότι το παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στο γάμο της, την ανιψιά της Άσλι Χέιλ, εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η ίδια με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα Μαρκλ.
 

Χάρι και Μέγκαν

Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Σάσεξ είχε αναπτύξει στενή σχέση με την ανιψιά της Άσλι, κόρη της Σαμάνθα. Ωστόσο βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση όταν καταρτίστηκε η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της, το 2018.
 
«Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε η Μέγκαν. «Για την Άσλι, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στο γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Χάρι. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

H Ashleigh Hale

 
«Νομίζω ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο, αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν», είπε η Άσλι μιλώντας στο ντοκιμαντέρ. «Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε η σχέση (με την Μέγκαν) που είναι τόσο σημαντική για μένα… να νιώθω ότι, εξαιτίας της αφαιρέθηκα (από τη λίστα καλεσμένων), ήταν δύσκολο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Πηγή: skai.gr