Σε δημοπρασία η «πολύτιμη» ατζέντα του Ελβις Πρίσλει με ονόματα και τηλέφωνα (φωτογραφίες)

Ονόματα και τα τηλέφωνα συγγενών, φίλων και συνεργατών του «Βασιλιά», όπως της Νάνσυ Σινάτρα και του Τζο Εσποζίτο - Η ιστορία της μουσικής μέσα από τις σελίδες του μικρού κοκκινου σημειωματάριου....

Προσωπικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλή τιμή στη διάρκεια δημοπρασίας αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η προσωπική ατζέντα του «Βασιλιά» με τα ονόματα και τα τηλέφωνα των πιο στενών του προσώπων και με τον γραφικό του χαρακτήρα. 

ελβις

Στην ατζέντα υπάρχουν τα ονόματα και τα τηλέφωνα συγγενών, φίλων και συνεργατών του Ελβις Πρίσλει, όπως της Νάνσυ Σινάτρα και του Τζο Εσποζίτο - η ιστορία της μουσικής μέσα από τις σελίδες του μικρού κοκκινου σημειωματάριου....

«Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει», δήλωσε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS,  Μπριγκίτε Κρους.

ελβις

Ανάμεσα στα σχεδόν 40 αντικείμενα του Πρίσλεϊ που θα δημοπρατηθούν αύριο, είναι η ζυγαριά του μπάνιου του, δαχτυλίδια, ένα μπουφάν του σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ και ένας αγαπημένος του χαρτοφύλακας. 

elvis

elvis

Στη δημοπρασία με τίτλο «Αντικείμενα του Χόλιγουντ & της Μουσικής» θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι. 

Μπορείτε να δείτε όλα τα αντικείμενα - και, γιατί όχι, αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος και στην δημοπρασία - ΕΔΩ.  

Πηγή: skai.gr