Ryan Gosling: «Τα χώνει» στα τρολ του διαδικτύου – Τον κατηγορούν ότι είναι μεγάλος για τον ρόλο του Ken

Αν και ο ηθοποιός πιστεύει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Κεν, παραδέχτηκε αστειευόμενος ότι αισθάνεται σαν «εκπρόσωπός» του

Ο Ryan Gosling απαντά στα τρολ που φαίνεται πως έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι θα υποδυθεί τον Κεν στην επερχόμενη ταινία «Barbie» λόγω της «μεγάλης» ηλικίας του.

«Θα έλεγα, ξέρεις, αν οι άνθρωποι δεν θέλουν να παίξουν με τον δικό μου Κεν, υπάρχουν πολλοί άλλοι Κεν να παίξουν μαζί», είπε ο 42χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «GQ».Ο Gosling δήλωσε ότι θεωρεί τον λόγο αστείο, δεδομένου ότι ο κόσμος δεν σκεφτόταν τον Κεν πριν διαλέξουν τον σταρ για τον ρόλο.

Ο πρωταγωνιστής του «Notebook» πρόσθεσε: «Αν νοιαζόσουν ποτέ πραγματικά για τον Κεν, θα ήξερες ότι κανείς δεν νοιαζόταν για τον Κεν. Οπότε η υποκρισία σου αποκαλύφθηκε. Γι' αυτό πρέπει να ειπωθεί η ιστορία του».

Αν και ο Gosling πιστεύει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Κεν, παραδέχτηκε αστειευόμενος ότι αισθάνεται σαν «εκπρόσωπος» του φανταστικού χαρακτήρα. «Τώρα νοιάζομαι γι' αυτόν τον τύπο. Είμαι κάτι σαν εκπρόσωπός του», αστειεύτηκε. «Ο Κεν δεν μπόρεσε να εμφανιστεί για να παραλάβει αυτό το βραβείο, οπότε είμαι εδώ για να το παραλάβω εκ μέρους του».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Αφού το τρέιλερ της ταινίας, που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο, αρκετοί οπαδοί εξέφρασαν την ανησυχία τους για την επιλογή του Gosling λόγω της ηλικίας του.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Barbie