Ryan Gosling: Δεν σκεφτόμουν να κάνω παιδιά – Όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη ζωή μου η Eva Mendes

«Δεν σκεφτόμουν παιδιά πριν τη γνωρίσω, αλλά αφού γνώρισα την Eva, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός 

Για τα δεδομένα οποιουδήποτε mainstream ηθοποιού, ο Ryan Gosling δεν θα μπορούσε ποτέ να κατηγορηθεί ότι αποφεύγει μια πιθανή πρόκληση 

Μέχρι σήμερα ο ηθοποιός μάς έχει κάνει να ερωτευτούμε μοτοσικλετιστές με τατουάζ, «τρελούς» καθηγητές, αινιγματικούς σωσίες κασκαντέρ κοκ. Αλλά θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα στο live action «Barbie» της σκηνοθέτιδας, Greta Gerwig, μια «πολύχρωμη» φαντασίωση, εμπνευσμένη από την εμβληματική κούκλα της Mattel, στην οποία υποδύεται τον μόνιμα μαυρισμένο βοηθό της Margot Robbie, τον Ken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Είναι, ίσως, ο πιο mainstream ρόλος του μέχρι σήμερα και ο τελευταίος του 42χρονου ηθοποιού μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το Χόλιγουντ. Μια παύση που έγινε λόγω της γέννησης της κόρης του Amada, του δεύτερου παιδιού του με τη σύντροφό του, Eva Mendes

«Ήθελα να περάσω όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα μαζί τους», δήλωσε στο «GQ» για την απόφασή του να αποσυρθεί, έστω και προσωρινά.

Ο διάσημος ηθοποιός ξεκίνησε σχέση με την 49χρονη Mendes, όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «The Place Beyond The Pines» το 2012, η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία. 

Ο ρόλος λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για τον Gosling και παραδέχεται ότι η προοπτική του να γίνει πατέρας δεν είχε περάσει μέχρι τότε από το μυαλό του μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του η Eva Mendes. «Δεν σκεφτόμουν παιδιά πριν τη γνωρίσω, αλλά αφού γνώρισα την Eva, συνειδητοποίησα ότι απλά δεν ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη», θυμάται. 

«Και υπήρχαν στιγμές στο «The Place Beyond the Pines» όπου προσποιούμασταν ότι ήμασταν οικογένεια και δεν ήθελα πραγματικά να είναι πια προσποιητό. Συνειδητοποίησα ότι αυτή θα ήταν μια ζωή που θα ήμουν πραγματικά τυχερός να έχω».  

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, η Esmeralda, γεννήθηκε το 2014, ενώ η Amada ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα, καθώς η καριέρα του Gosling έφτασε στο απόγειο της mainstream καριέρας του, με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μουσικό έπος «La La Land» και στο κωμικό-αστυνομικό δράμα «The Nice Guys». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Έναν χρόνο μετά θα υποδυθεί τον θρυλικό αστροναύτη Neil Armstrong στη βιογραφική ταινία «First Man» πριν παραμερίσει την καριέρα του για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Μια απόφαση που παραδέχεται ότι άλλαξε τη στάση του απέναντι στη δουλειά. 

«Τώρα την αντιμετωπίζω περισσότερο σαν δουλειά και όχι σαν, ξέρετε, θεραπεία», ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός. «Είναι μια δουλειά και νομίζω ότι με έναν τρόπο μου επιτρέπει να είμαι καλύτερος σε αυτήν, επειδή υπάρχουν λιγότερες παρεμβάσεις». 

Πηγή: skai.gr