Κλείσιμο

Ryan Gosling: Περιγράφει πώς βρήκε την «Κen… ενέργειά του» για την ταινία Barbie

Η ταινία «Barbie» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου

Ο ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν απασχολημένος με το να βγάλει τον Κεν που κρύβει μέσα του, αφού πρωταγωνιστεί στην ταινία «Barbie», αλλά παραδέχτηκε ότι στην αρχή είχε κάποιες αμφιβολίες.

Μιλώντας σε εκδήλωση για την ταινία στο Λας Βέγκας, ο ηθοποιός είπε ότι μέχρι τώρα γνώριζε τον Κεν μόνο από μακριά. «Δεν γνώριζα ότι κρύβω έναν Κεν μέσα μου», ανέφερε ο Γκόσλινγκ. 

Οι ηθοποιοί της ταινίας «Barbie»

«Αμφέβαλλα για τον αν θα τα καταφέρω. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να βγάλω όλη αυτή την ενέργεια», δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας αργότερα ότι η συμπρωταγωνίστριά του, Margot Robbie, και η σκηνοθέτιδα, Greta Gerwig, τελικά κατάφεραν να «βγάλουν» από μέσα του τον Κεν. 

Όταν πήρε τον ρόλο, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, κυριολεκτικά, «μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του ρόλου του, προκειμένου να ενσαρκώσει τον… «πλαστικό» Κεν. «Ζούσα τη ζωή μου και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να λευκαίνω τα μαλλιά μου, να ξυρίζω τα πόδια μου και να κάνω πατίνια στο Venice Beach», αστειεύτηκε ο ηθοποιός. 

Πρόσθεσε ότι συχνά έπιανε τον εαυτό του να αναρωτιέται γιατί τα σεντόνια του ήταν λερωμένα με σπρέι μαυρίσματος, ενώ ένας «ροζ πυρετός» είχε κυριεύσει το μυαλό και το σώμα του.

Από την πλευρά της η σκηνοθέτιδα της ταινίας επισήμανε ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος που να θεωρούσε καταλληλότερο για τον ρόλο του Κεν, παρά τον αρχικό φόβο του ηθοποιού. Η Gerwig είπε στο κοινό ότι ενώ έγραφαν το σενάριο, έφτασαν στο σημείο να γράψουν το όνομα του Ράιαν Γκόσλινγκ για τον Κεν, σαν να τον είχαν ήδη επιλέξει στο μυαλό τους χωρίς να τον γνωρίζουν.

Η Robbie, η οποία υποδύεται την Barbie στην ταινία, δήλωσε ότι το να μπαίνει στα γυρίσματα της ταινίας ήταν «σαν ένα χτύπημα ντοπαμίνης» κάθε μέρα. 

Η ταινία «Barbie» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου. 

Πηγή: skai.gr