Megan Fox: Αναρωτιέται γιατί τα δικά της avatar είναι γυμνά – Είναι προβληματισμένο το κορίτσι…

Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ έγινε γνωστή για την απίστευτα σέξι παρουσία της στην πρώτη ταινία «Transformers» και έκτοτε εκμεταλλεύτηκε αυτή την εικόνα για να γίνει διάσημη. 

Ξαφνικά, η Μέγκαν νιώθει μπερδεμένη, γιατί χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα για τη δημιουργία άβαταρ, όλες οι selfies που βγάζει την εμφανίζουν είτε γυμνή είτε με ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση. 

Η Φοξ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετές εικόνες του ψηφιακού της avatar, που δημιουργήθηκε από τη νέα εφαρμογή Lensa, η οποία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Αυτό, όμως, που έχει μπερδέψει τη Φοξ είναι ότι όλα τα άβαταρ που έχει δημιουργήσει με την εφαρμογή είναι είτε γυμνά είτε αρκετά σέξι. Στις εικόνες που «ανέβασε» στο Instagram, το καθένα εμφανίζεται με ψηλό ντεκολτέ και στενά ρούχα, ενώ ένα από αυτά ήταν και γυμνό.

«Ήταν και τα δικά σας άβαταρ έτσι; Γιατί τα περισσότερα από τα δικά μου είναι γυμνά;», έγραψε στην ανάρτησή της και έλαβε αρκετές απαντήσεις από τους followers της. «Νομίζω ότι εξαρτάται από το πώς επιλέγεις τις φωτογραφίες. Τα αποτελέσματα είναι από τις δικές σου φωτογραφίες, που έστειλες στην εφαρμογή», της έγραψε χρήστης. 

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Επειδή ντύνεσαι έτσι τις περισσότερες φορές. Γιατί δημοσιεύεις αυτές τις φωτογραφίες αν δεν σου αρέσουν;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Έκανε αυτές τις αναρτήσεις λίγες ημέρες αφότου απάντησε σε ένα διαδικτυακό τρολ που επέκρινε μια εικόνα που δημοσίευσε η Μέγκαν με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly, λέγοντας ότι η σταρ του «Jennifer's Body» πρέπει να αγοράσει ένα ξυράφι. 

Η Φοξ δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες εκείνη και ο Kelly ήταν ντυμένοι ως χαρακτήρες του Legend of Zelda, αλλά ένα άτομο εστίασε στην περιοχή της βουβωνικής χώρας της και έγραψε: «Τόσα πολλά λεφτά και δεν μπορεί να αγοράσει ξυράφι. Τώρα είναι εκτός της λίστας μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Πηγή: skai.gr